Το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών είναι άριστα εκπαιδευμένο για τη λήψη και εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και τήρηση των κανόνων ασφαλείας για την αποφυγή του κορονοϊού , τα οποία τηρεί ευλαβικά  και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης,  δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πνευμονολόγος – Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σερρών και υπεύθυνος , του τμήματος covid-19 Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Δ/ντής της Πνευμονολογικής Κλινικής συνέστησε ψυχραιμία, ενημερώνοντας  πως η 47χρονη νοσηλεύτρια που διαγνώσθηκε την Πέμπτη θετική στον κορονοϊό δεν είναι ξεκάθαρο εάν μολύνθηκε εντός του Νοσοκομείου Σερρών ή σε άλλο χώρο. Από την αρχή – και σήμερα  παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της, ενώ για το Νοσοκομείο Σερρών διαβεβαίωσε ότι τηρούνται με μεγάλη σχολαστικότητα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Μετά το κρούσμα στη νοσηλεύτρια,  ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα, ορισθέντα από τον ΕΟΔΥ μέτρα, τόσο για την 47χρονη όσο και το Νοσοκομείο. Σχετικά με τα τεστ που αποστέλλονται καθημερινά από το Νοσοκομείο Σερρών  για εξακρίβωση είπε πως τα αρνητικά είναι συντριπτικά περισσότερα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ευχάριστο γεγονός ότι  ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σερρών με λοίμωξη από covid-19, μετά από 13 ημέρες νοσηλείας, πήρε εξιτήριο. Είναι πολύ καλά στην υγεία της και είχε δύο αρνητικά τεστ με μεσοδιάστημα 24 ωρών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 352 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200