Το ποσό των 24.000 ευρώ κόντεψε να χάσει από επιτήδειους μια ηλικιωμένη γυναίκα σε χωριό του Δήμου Σιντικής. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης μια γυναίκα και ένας άνδρας προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα.
Επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της ενημερώνοντάς την ότι η κόρη της χρίζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης στο πόδι. Μάλιστα, με κλάματα η δήθεν κόρη ζητούσε βοήθεια από τη γυναίκα.
Συγκεκριμένα, ο απατεώνας προσποιούμενος τον γιατρό είπε στην 76χρονη γυναίκα ότι θα πρέπει να δώσει το χρηματικό ποσό των 24.000 ευρώ για να σωθεί το πόδι της υποτιθέμενης κόρης, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έδρασε αστραπιαία και επικοινώνησε αμέσως με την κόρη της προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως υπάρχει αυτή η περίπτωση και έτσι δεν έπεσε στα δίχτυα των απατεώνων.
Tο φαινόμενο με τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων είναι σχεδόν καθημερινό με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά σε εκστρατεία ενημέρωσης.

Πηγή: infonews24.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Εργατικό Κέντρο Σερρών: Ανεργία 40% Ο κορωνοϊός ακύρωσε για φέτος την καθιερωμένη σύσκεψη των προέδρων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας η οποία πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο με την ευκαιρί...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 294 επισκέπτες