30 γάτες κατασχέθηκαν από χωριού του δήμου Εμμανουήλ Παππά μετά και από εισαγγελική εντολή.

Οι γάτες βρισκόταν σε σπίτι γυναίκας η οποία ήταν συλλέκτρια και δυστυχώς τις είχε να ζούν κάτω από άθλιες συνθήκες, γι’αυτό και δόθηκε εντολή κατάσχεσης. Οι γάτες είναι αρκετά τρομοκρατημένες και χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής ώστε να είναι έτοιμες προς υιοθεσία ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην αγκαλιά των μελών του φιλοζωικού συλλόγου του δήμου Εμμανουήλ Παπά .
Η πρόεδρος κυρία Ελένη Τζιαφέτα έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με κτηνίατρο προκειμένου να εξετάσει τις γάτες και να δει εάν είναι καλές στην υγεία τους ώστε να μπορέσουν κάποια στιγμή να υιοθετηθούν.
Ο φιλοζωικός σύλλογος κάνει έκκληση για τροφές, εξοπλισμό, σπιτάκια, αλλά και άμμο για γάτες. Οτιδήποτε διαθέτει κάποιος και είναι χρήσιμο για γάτες, μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο ώστε να τα διαθέσει και να βοηθήσει τα συμπαθέστατα τετράποδα.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Τι θα γίνει με τη γέφυρα του Τσέλιου; Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απάντηση – πόρισμα των ειδικών για τη γέφυρα του Τσέλιου, που παραμένει κλειστή μετά την πρόσφατη μεγάλη πλημμύρα, και αμέσως ...