Διακόπηκε η κυκλοφορία των τραίνων στο τμήμα της σιδηροδρομικής σύνδεσης από τις Σέρρες προς τη Δράμα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΣΕ.

Η εταιρεία διέκοψε την κυκλοφορία των τραίνων στο συγκεκριμένο τμήμα «λόγω μετατόπισης γέφυρας από τις βροχές. Τα δρομολόγια Σέρρες – Αλεξανδρούπολη θα εκτελούνται με λεωφορεία, μέχρι νεοτέρας».

Επιπλέον, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως πρόκειται «για γέφυρα αποκλειστικά σιδηροδρομική, 1,5 χλμ έξω από τις Σέρρες. Το Σάββατο το βράδυ διαπίστωσε πρόβλημα ο υπέυθυνος υπάλληλος γραμμής και ενημερωθήκαμε άμεσα».

Ο κ. Τούρτας επισήμανε ότι ήδη βρίσκονται στο σημείο «συνεργεία τεχνικών του ΟΣΕ προκειμένου να έχουν ακριβή εικόνα της κατάσταση και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα στη σιδηροδρομική γέφυρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

  • Νέα πτέρυγα στις Φυλακές Νιγρίτας Δεύτερη πτέρυγα τέθηκε σε λειτουργία στο Κατάστημα Κράτησης στη Νιγρίτα Σερρών, σε συνέχεια της πρώτης, που είχε ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 17 Οκτωβρίο...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 414 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200