Έντονο θέμα έχει ξεσπάσει στην κοινωνία των Σερρών ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Καθημερινόητας κ.Δινάκη και σε πολίτες που κατηγορούν τον Αντιδήμαρχο πως περισυνέλεξε τα αδέσποτα παράνομα μιας και αυτά ήταν εμβολιασμένα και στειρωμένα.

 

Ο Αντιδήμαρχος κ.Δινάκης με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως έγινε η περισυλλογή των αδέσποτων γιατί του παραπονέθηκε ο Αντιδήμαρχος πρασίνου κ.Τουρτούρας πως 4 μέρες φυτεύουν λουλούδια στα παρτέρια της πλατεία και του Δημαρχείου ενόψει της 28ης Οκτωβρίου και κάθε μέρα τα αδέσποτα τα καταστρέφανε.
Τόνισε επίσης πως αυτό που έκανε δεν είναι παράνομο γιατί τα άφησαν και πάλι στο φυσικό τους χώρο…

Πληροφορίες λένε πως άφησαν τα σκυλιά ελεύθερα στο Χριστός.

Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Όμιλου Σερρών ΦΟΣ:

SOS! Παράνομες περισυλλογές την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στην πόλη των Σερρών! Στον απόηχο της παγκόσμιας ημέρας των ζώων και ακόμη καλά καλά δεν αναλάβανε τα καθήκοντα τους οι νέοι δημοτικοί αιρετοί του Δήμου μας αρχίσανε τα όργανα !! Φαίνεται δυστυχώς να αποτελεί πραγματικότητα μια εντελώς ανήθικη αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων του δήμου μας από αυτή που συνάδει με την νομιμότητα και το σεβασμό προς όλα αυτά τα έμβια όντα τα οποία ζουν χρόνια ανάμεσά μας τα γνωρίζουμε και τα αγαπάμε! Έχουν κινητοποιηθεί άπαντες να το γνωρίζουνε αυτό, υπάρχουν στοιχεία, φωτογραφικό υλικό και βίντεο καθώς και ρεπορτάζ από τα τοπικά μας κανάλια! Αυτές οι τακτικές δε θα περάσουνε !!

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

serreslife
serreslife

Διαβάστε επίσης:

  • Εργατικό Κέντρο Σερρών: Ανεργία 40% Ο κορωνοϊός ακύρωσε για φέτος την καθιερωμένη σύσκεψη των προέδρων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας η οποία πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο με την ευκαιρί...