Υπό κατάληψη τελεί από την Τρίτη το πρωί το Επαγγελματικό Λυκειο Σιδηροκάστρου και το Παλλατιδείο Λυκείου σε ένδειξη συμπαράστασης με τους μαθητές να ζητούν βιβλία για την ειδικότητα της πληροφορικής, καθηγητές όπως επίσης και βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Οι μαθητές υποστηρίζουν πως οι καθηγητές τους έκαναν ανάλογα αιτήματα προκειμένου να έρθουν συνάδελφοί τους και να στηρίξουν τις ειδικότητες που αυτή τη στιγμή δεν έχουν καθηγητές χωρίς όμως ανταπόκριση.

Οι μαθητές αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μη σταματήσουν την κατάληψη εάν δεν δικαιωθούν.

Ο κ. Τενεκετζής μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών μετά τη συνάντηση με τους μαθητές, είπε πως το βασικό τους αίτημα - που είναι ότι τέσσερις μαθητές δεν έχουν πάρει ακόμη βιβλία - έχει δρομολογηθεί και πολύ σύντομα θα επιλυθεί. Είπε ακόμη πως συζήτησε όλα τα αιτήματα που έθεσαν οι μαθητές οι οποίοι μετά τη συζήτησή, τον διαβεβαίωσαν πως θα επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Τι θα γίνει με τη γέφυρα του Τσέλιου; Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απάντηση – πόρισμα των ειδικών για τη γέφυρα του Τσέλιου, που παραμένει κλειστή μετά την πρόσφατη μεγάλη πλημμύρα, και αμέσως ...