Απίστευτο κι όμως αληθινό χαρακτηρίζουν αυτό που έζησαν ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη οι οποίοι είδαν ένα αιωνόβιο πλάτανο να ξεριζώνεται και να πέφτει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε κάποια ανθρώπινη ζωή και ιδιαίτερα παιδιού, καθώς εάν ο Πλάτανος έπεφτε στις 8 το πρωί που τα παιδιά πάνε στο σχολείο τότε σίγουρα θα είχαμε κάποιο ατύχημα , υποστηρίζει από την πλευρά του κ ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πέτρος Ατσαλος.

Ο κύριος άτσαλος Μάλιστα δηλώνει πως ο πολιτιστικός σύλλογος έχει καταθέσει έγγραφο στην δημοτική αρχή με την προηγούμενη διοίκηση της βέβαια ,όπου και ζητά να κλαδευτούν τα δέντρα και να μεριμνήσει ο δήμος αλλά και το δασαρχείο ώστε να απομακρύνει όσα Πλατάνια είναι επικίνδυνα.

Το περισταικό συνέβη την Παρασκευή και αιτία είναι ότι σάπισε η ρίζα του δέντρου από τα πολλά νερά.

Συνεργεία του Δήμου πέρασαν από το Σημείο και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε σύμβαση ώστε να απομακρυνθεί γρήγορα ο πλάτανος από το σημείο.

Το ξερίζωμα του Πλατάνου δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους ούτε οι περαστικοί.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Εργατικό Κέντρο Σερρών: Ανεργία 40% Ο κορωνοϊός ακύρωσε για φέτος την καθιερωμένη σύσκεψη των προέδρων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας η οποία πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο με την ευκαιρί...