«Βούλησή μου δεν είναι να γίνω Δήμαρχος ορισμένων. Βούλησή μου είναι να γίνω Δήμαρχος όλων των κατοίκων του Δήμου μας. Αυτή την εντολή έλαβα και αυτή την εντολή θα τιμήσω στο ακέραιο. Μαζί ξεκινάμε και θα προχωρήσουμε μαζί. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε. Διχασμένοι και ανίσχυροι δεν μπορούμε τίποτε. Ενωμένοι και δυνατοί μπορούμε τα πάντα». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στέργιου Φραστανλή, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής της κάλπης στο Δήμο της Αμφίπολης.


Ο νέος Δήμαρχος έστειλε μήνυμα ενότητας δηλώνοντας πως θα τηρήσει στο ακέραιο την εντολή, που του έδωσαν οι πολίτες.
Σε μια κατάμεστη πλατεία (σσ Πλατεία ΟΧΙ-Ροδολίβος) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/08/2019) η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίπολης, ενώ τα πρόσωπα των τεσσάρων(4) Αντιδημάρχων, που θα πλαισιώνουν συνεργατικά τον κ.Φραστανλή αναμένεται να ανακοινωθούν την Κυριακή(01/09/2019).

**Η φωτογραφία με τους κυρίους Φραστανλή-Μπούμπα-Ξανθόπουλο είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό Δόμιρος του Δήμου Αμφίπολης. Ενώ και ο νεοεκλεγείς Βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Κώστας Μπούμπας , κατάγεται επίσης από τον ίδιο Δήμο (σσ Ροδολίβος - Μικρό Σούλι)


Πηγή : Εφημερίδα Ελευθερία

Διαβάστε επίσης:

  • Εργατικό Κέντρο Σερρών: Ανεργία 40% Ο κορωνοϊός ακύρωσε για φέτος την καθιερωμένη σύσκεψη των προέδρων των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας η οποία πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο με την ευκαιρί...