Δρομολογήθηκε η επαναπροκήρυξη διαγωνισμών για την κάλυψη 19 θέσεων στο νοσοκομείο Σερρών. Η αναπληρώτρια διοικήτρια Δρ. Λαμπρινή Καφταντζή αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα καλυφθούν 9 θέσεις κλινικών, έξι για το τμήμα επειγόντων περιστατικών και τέσσερις θέσεις επικουρικών ιατρών.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, όπως σημειώνει η κα Καφταντζή, οι ανάγκες του νοσοκομείου Σερρών θα καλύπτονται από γιατρούς των κέντρων υγείας του νομού Σερρών αλλά και από νοσοκομεία όμορων νομών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Σε συνέχεια του με ημερομηνία 27-08-2019 Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ με θέμα: ”Στο Νοσοκομείο Σερρών υποστελέχωση σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων” σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  • Έχει δρομολογηθεί η επαναπροκήρυξη των εννέα (9) μόνιμων οργανικών θέσεων για τις Κλινικές που προκηρύχτηκαν Μάιο του 2019 και ανεστάλησαν λόγω εκλογών.

  • Έχει δρομολογηθεί η επαναπροκήρυξη των έξι (6) θέσεων για το Αυτοτελές Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) που προκηρύχτηκαν Μάρτιο 2019 και κατέστησαν άγονες.

  • Το Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ ξεκίνησε την διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων (4) επικουρικών ιατρών.

  • Μέχρι την ολοκλήρωση των παραπάνω η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του νοσοκομείου μας εξασφαλίζεται με την συνδρομή της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης μέσω μετακινήσεων ιατρών είτε από τα Κέντρα Υγείας του Νομού Σερρών είτε από Νοσοκομεία όμορων νομών.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
Δρ Λαμπρινή Καφταντζή

Διαβάστε επίσης: