Με κύριο αίτημα την συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ροδολίβος συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα τοπικοί φορείς της περιοχής, ύστερα από την απόφαση της διοίκησης να προβεί στην αναστολή λειτουργίας του στις αρχές Μαΐου.

« Όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος για το κλείσιμο του καταστήματος, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών και ο τζίρος του είναι πάνω από το προβλεπόμενο όριο βιωσιμότητας, αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή μας έδιναν διαβεβαιώσεις για την συνέχιση της λειτουργίας του. Μας κορόιδευαν, δηλαδή, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής Μάκης Γκόγκογλου.Για το θέμα θα συνεδριάσει εκτάκτως  Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίπολης , ενώ επιστολή διαμαρτυρίας  στη διοίκηση των ΕΛΤΑ έχει αποστείλει ο Δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Μελίτος.

Παράλληλα αποφασίστηκε η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος, ενώ εν αναμονή βρίσκονται οι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής για την οριστικοποίηση της συνάντησή τους με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ στην Αθήνα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 615 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200