Διαφυγή φυσικού αερίου παρατηρήθηκε σε μηχανικό εξάρτημα παροχετευτικού αγωγού της ΔΕΔΑ στην οδό Γράμμου στην πόλη των Σερρών.

Το Δελτίο Τύπου της ΔΕΔΑ έχει ως εξής:

Σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη το πρωί και αφορούσε σε διαφυγή φυσικού αερίου σε μηχανικό εξάρτημα παροχετευτικού αγωγού στο δίκτυο χαμηλής πίεσης στην οδό Γράμμου στις Σέρρες, η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), με σκοπό την υπεύθυνη ενημέρωση, διευκρινίζει ότι έλαβε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ως όφειλε, εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου των 60 λεπτών.

Προσωπικό της ΔΕΔΑ μετέβη άμεσα στο σημείο, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της τροφοδοσίας του φυσικού αερίου.


Νέα ενημέρωση:

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), σε συνέχεια της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί και αφορούσε σε διαφυγή φυσικού αερίου σε μηχανικό εξάρτημα παροχετευτικού αγωγού στο δίκτυο χαμηλής πίεσης στην οδό Γράμμου στις Σέρρες, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες εργασίες και αποκαταστάθηκε πλήρως η τροφοδοσία του φυσικού αερίου στην περιοχή.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
Πύργος Αθηνών, 11ος όροφος,
Μεσογείων 2-4, 11527, Αθήνα
Τ: +30 216 200 0401-5

Διαβάστε επίσης: