Με κεντρικό σύνθημα «αδιαπραγμάτευτο ΛΕΠΕΤΕ» σε συμβολική κατάληψη του κεντρικού καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη των Σερρών προχώρησαν για μία ακόμη φορά την Τετάρτη το πρωί οι συνταξιούχοι της τράπεζας- μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών.

Πρόκειται για σειρά συντονισμένων κινητοποιήσεων που γίνονται πανελλαδικά με στόχο αφενός τη διεκδίκηση της καταβολής των επικουρικών τους συντάξεων από τον Λογαριασμό Επικούρησης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΛΕΠΕΤΕ) – που έχει πάψει πλέον να είναι βιώσιμος- και αφετέρου με αίτημα να μην οδηγηθούν και να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους συνταξιούχους στο ΕΤΕΑΕΠ.

Όπως υποστηρίζουν, η ένταξη των συνταξιούχων στο ΕΤΕΑΕΠ εξυπηρετεί την Εθνική Τράπεζα και «φαλκιδεύει» τον ΛΕΠΕΤΕ, στοχεύοντας στην κατάργησή του, εκμηδενίζοντας τις παροχές του και αφήνοντας απλήρωτους τους συνταξιούχους και «ξεκρέμαστους» τους εν ενεργεία. Ζητούν: την άμεση πληρωμή όλων των συνταξιούχων χωρίς καμιά περικοπή ,να πληρώσει η Τράπεζα τις υποχρεώσεις της και όλοι οι εργαζόμενοι στην Εθνική να ενταχτούν στο ΛΕΠΕΤΕ.

serreslife

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200