Aνακοινώθηκαν απο την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών οι κενές θέσεις φαρμακείων, που ανέρχονται στις 46 συνολικά.

Ειδικότερα:

Στον Δήμο Αμφίπολης οι κενές θέσεις είναι 6 σε Ηλιοκώμη, Συμβολή, Αγγίστα , Δόμιρο και Μικρό Σούλι. Στον Δήμο Βισαλτίας οι κενές θέσεις είναι 8 σε Ζερβοχώρι, Λευκότοπο, Πατρίκι, Χουμνικό, Λυγαριά, Άγιο Δημήτριο, Αηδονοχώρι και Καστανοχώρι. Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά οι κενές θέσεις είναι 2 σε Μεσοκώμη και Μέταλλα. Στον Δήμο Ηράκλειας οι κενές θέσεις είναι 2 σε Καλόκαστρο και Τριάδα. Στον Δήμο Νέας Ζίχνης οι κενές θέσεις είναι 13 σε , Αγιοχώρι , Μανδήλι, Σκοπιά, Σταθμό Αγγίστας, Άγιο Χριστόφορο, Αγριανή, Αναστασιά, Δήμητρα, Μεσορράχη, Μύρκινο, Μυρρίνη, Νέα Πέτρα και Σφελινό. Στον Δήμο Σερρών οι κενές θέσεις είναι 8 σε, Ελαιώνα, Μονοκκλησιά , Χριστός, Αδελφικό, Βαμβακούσσα, Κουβούκλιο, Κωνσταντινάτο και Άνω Βροντού. Στον Δήμο Σιντικής οι κενές θέσεις είναι 6 σε , Ανατολή, Μακρινίτσα, Πλατανάκια, Γόνιμο, Μανδράκι, Καπνόφυτο και Άγκιστρο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Υπηρεσίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το διάστημα 1η έως 15 Φεβρουαρίου 2019.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: