Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος, στις 14:00.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας για την Εγκυμοσύνη , τον Τοκετό και την Γονεικότητα που παραδίδει η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική τού Νοσοκομείου Σερρών, σύμφωνα με τον Δ/ντή της Μαιευτικής Δημήτρη Μπαλαξή που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών.

Από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις. Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσει  για τις αγορές του την Σερραϊκή αγορά και να στηρίξει τα καταστήματα των Σερραίων εμπόρων.

Στην άμεση πρόσληψη δύο ορθοπεδικών γιατρών θα προχωρήσει το Νοσοκομείο Σερρών, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στην ΕΡΤ Σερρών ο διοικητής του Νοσοκομείου Αθανάσιος Ματάκος. Τον Φεβρουάριο, τόνισε ότι η κατάσταση της Ορθοπεδικής κλινικής θα είναι σε πολύ καλύτερη από ότι σήμερα, με κανονική λειτουργία των τακτικών ιατρείων και των χειρουργείων. Όσον αφορά την Ουρολογική, για την οποία γιατροί προσέφυγαν στον εισαγγελέα λόγω βεβαρυμμένου ωραρίου, ο κ. Ματάκος είπε πως οι οργανικές θέσεις είναι 5 , υπάρχουν 4 γιατροί , αλλά ο ενας γιατρός μόλις προσελήφθη πήρε γονική άδεια , αλλά εντός των ημερών θα αναπληρωθεί.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΟΛΜΕ τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στα πλαίσια του αγώνα για την απόσυρση του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για το σύστημα διορισμών.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 487 επισκέπτες