Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά μπροστά στο Νοσοκομείο Σερρών πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Πτωτική είναι η πορεία του αριθμού των οροθετικών στην Π.Ε Σερρών, όπως και σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο δήλωσε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα AIDS, η Προϊσταμένη του Αιματολογικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Κατερίνα Τσιούρα.

Μετά μουσικής στους δρόμους της πόλης κατέβηκαν σήμερα οι μαθήτριες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σερρών, διεκδικώντας την επίλυση αιτημάτων που αφορούν τόσο στη φοίτηση όσο και στην αποφοίτησή τους από το Μουσικό Σχολείο.

“Έσο έτοιμη” δηλώνει η Αντιπεριφέρεια Σερρών για την χειμερινή περίοδο, ύστερα από την ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και φορέων, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Εξήντα οκτώ καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στην Π.Ε Σερρών έχουν γίνει στο νεοσύστατο Γραφείο Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας, που λειτουργεί από τον Οκτώβριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Η ακρίβεια δεν άφησε ανέγγιχτα και τα αγαπημένα γλυκά των Χριστουγέννων. Οι τιμές σε κουραμπιέδες και μελομακάρονα σημείωσαν αύξηση σε σχέση με πέρυσι, ενώ την ανιούσα έχουν πάρει και οι τιμές άλλων γλυκών, όπως για παράδειγμα ο Ακανές Σερρών.

Την πρόταση του να παραμείνουν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ανακοινώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, σημειώνοντας πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, διότι έχει παρατηρηθεί ότι ο αριθμός των καταναλωτών που ψωνίζει τις Κυριακές είναι τόσο μικρός, που δεν καλύπτει το κόστος λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της πόλης.

Με προσφορές προσπαθούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών οι καταστηματάρχες στις Σέρρες ενόψει και των εορτών. Ωστόσο, για την ώρα η κίνηση παραμένει υποτονική.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των γυναικών στο 2ο συνέδριο «Μαζί πιο δυνατές» με θέμα «Κοιτώντας κατάματα τα πολλά πρόσωπα της γυναικείας κακοποίησης», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ και Βουλευτή Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες