Ο κ. Καβαθάς πραγματοποιεί από την Δευτέρα τριήμερη επίσκεψη στην Π.Ε Σερρών, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και δημάρχους, ενώ πραγματοποιεί σειρά ομιλιών για το νέο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μετά την πανδημία, την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια.

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί στις Σέρρες Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΕΔΗΣ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Σερρών «Εύξεινος Λέσχη» με τίτλο: «Ένας αιώνας αροθυμίας» στις 7. 30 το απόγευμα στα ΑΣΤΕΡΙΑ.

“Ουρές” οχημάτων σχηματίζονται στα σύνορα με τη Βουλγαρία στον Προμαχώνα για την είσοδο αλλά και για την έξοδο τους από το πρωί της Τρίτης για τους έλληνες οδηγούς φορτηγών διεθνών μεταφορών, λόγω της κινητοποίησης των Βούλγαρων συναδέλφων τους οι οποίοι προχωρούν σε πολύωρο κλείσιμο του δρόμου λιγο μετά τον Συνοριακό σταθμό.

«Σίγουρα είχαμε και στις Σέρρες κρούσματα ηπατίτιδας, απλώς δεν τα επιβεβαιώσαμε» δηλώνει μιλώντας στο Δίκτυο τηλεόραση, ο νομίατρος Σερρών και παιδίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης, ο οποίος και αναφέρει πως τα περισσότερα παιδιά μπορεί να περνούν την νόσο χωρίς να έχουν καν συμπτώματα.

Δικηγόροι των Σερρών ετοιμάζονται να προσβάλλουν και δικαστικά την ρήτρα αναπροσαρμογής, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Καρίπογλου, κάνοντας γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα θα προσβάλλουν και δικαστικά την ρήτρα αυτή για να βοηθήσουν τους πολίτες στις δίκαιες και νόμιμες διεκδικήσεις τους.

Με δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και ισάριθμες πορείες, σωματεία και φορείς της πόλης των Σερρών τίμησαν και φέτος την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Πρωτομαγιά στον πρόβατα!!! Αυτό είναι το σύνθημα των κατοίκων του χωριού και των μελών του πολιτιστικού συλλόγου που φέτος αποφάσισαν να γιορτάσουν την πρωτομαγιά στο χωριό τους και μάλιστα όλοι μαζί. Το γλέντι άναψε από νωρίς με τους μερακλήδες να ψήνουν αρνιά και κοκορέτσια , γιορτάζοντας στο πλευρό φίλων και οικογένειας ένα δεύτερο Πάσχα.