Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά πήραν και την Κυριακή εκατοντάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Την απόγνωση και την ανησυχία όλων των επαγγελματιών, σωματείων – μελών της, σχετικά με το υπέρογκο ενεργειακό κόστος, που κλυδωνίζει την αγορά τους τελευταίους μήνες εξέφρασε με επιστολή της προς το Επιμελητήριο Σερρών η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Σερρών καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για την αντιμετώπιση του ενεργειακού ζητήματος.

Μετά τις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις Σέρρες, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Ύστερα από την Επαναληπτική πρόσκληση του Επιμελητήριου Σερρών για μίσθωση του καταστήματος της, στην συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και Π. Κωστοπούλου 2, με τιμή εκκίνησης 3.500€ τον μήνα το μαγαζί νοικιάστηκε χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές ποσό καθώς οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν προσφορά σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο.

Με πέντε αστυνομικούς είναι στελεχωμένη συνολικά η Δημοτική Αστυνομία Σερρών, έχοντας 21 αρμοδιότητες, δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Εξυπηρέτησης Πολιτών, Κώστας Δινάκης, συμπληρώνοντας πως έχουν προκηρυχτεί ακόμη πέντε θέσεις για τη στελέχωση του Τμήματος.