Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά τελέστηκε ο αγιασμός στα σχολεία της Π.Ε. Σερρών. Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε με τα παιδιά να επιστρέφουν στα θρανία, με αυστηρά μέτρα όμως και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Τα εύσημά του για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής Μεταναστών Σερρών απέδωσε την Παρασκευή στη Διοικήτριά της Δήμητρα Παναγιωτάκη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Σε αγώνα δρόμου για την εξεύρεση τουλάχιστον δύο ιατρών ειδικότητας καρδιολόγου και γενικής ιατρικής προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών βρίσκεται η ιατρική υπηρεσία του.

Σε αναστολή εργασίας τέθηκε ο αναισθησιολόγος γιατρός, που είχε έρθει πριν από λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για να αναλάβει τη θέση του διευθυντή του τμήματος και ήταν ανεμβολίαστος.

Ένταση σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στο Νοσοκομείο Σερρών, όταν δικαστικοί επιμελητές επέδωσαν τα έγγραφα αναστολής εργασίας σε ανεμβολιάστους υγειονομικούς με τους τελευταίους να μην τα αποδέχονται.

Ανακοίνωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για την αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου μετά από εκτροχιασμό δύο βαγονιών – βυτίων στην Λευκοθέα στην ΠΕ Σερρών, εξέδωσε ο ΟΣΕ.

Την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εξέφρασαν εκατοντάδες Σερραίοι την Κυριακή το απόγευμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία σε κεντρικούς δρόμους των Σερρών.

Με κεντρικό σύνθημα «ΝΑΙ στον εμβολιασμό-ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα» τα μέλη του Σωματείου Νοσοκομειακών Υπαλλήλων «Άγιος Λουκάς» πραγματοποίησαν την Τετάρτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο των τακτικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών πραγματοποίησαν , αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 218 επισκέπτες