Την τελευταία εβδομάδα αναφοράς από 19 Σεπτεμβρίου 2022 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 καταγράφηκαν 44.775 κρούσματα COVID-19 (4.292 ανά εκατoμμύριο πληθυσμού: 24% εβδομαδιαία μεταβολή) εκ των οποίων οι επαναλοιμώξεις αφορούν το 26% των λοιμώξεων.

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το πρωί της Τρίτης (27/9) στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στο υπόγειο παρκινγκ πίσω από το Διοικητήριο, όπου βραχυκυκλωσε αυτοκίνητο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

«Ανάγκες αστυνόμευσης έχουν όλες οι περιοχές, όχι μόνο η Αθήνα και οι μεταθέσεις των συναδέλφων μας δεν προσφέρονται για επικοινωνιακά παιχνίδια», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, η οποία καταγγέλλει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για μηδενική ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών με τις έκτακτες μεταθέσεις.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ενημερώνει ότι από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 αλλάζει το τηλεφωνικό νούμερο για το κλείσιμο των ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία του Νοσοκομείου.

Σοβαρές ελλείψεις στην αγορά των Σερρών από πέλλετ παρατηρούνται αυτές τις μέρες. Οι Σερραίοι αναζητούν πέλλετ αλλά δεν βρίσκουν και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσουν να βρούνε τους επόμενους μήνες αφού η αγορά έχει στερέψει.

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις Σέρρες. Το μπουρίνι είχε σχετικά μικρή διάρκεια αλλά μεγάλη ένταση με αποτελέσματα να πέσουν πολλές κολώνες τις ΔΕΗ, με πτώσεις κλαδιών και δένδρων κάποιες από αυτές να πάρουν φωτιά και πολλά μέρη της Π.Ε. Σερρών, και μέσα στην πόλη, να μείνουν για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.

Την πλήρη ικανοποίησή του για την ομαλή διαδικασία με την οποία ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα Δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της Π.Ε. Σερρών, έχοντας καλυφθεί όλες οι θέσεις των εκπαιδευτικών, χωρίς κανένα κενό στα σχολεία, εξέφρασε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Καραβασίλης.

Επισημοποιείται η λειτουργία του Γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση 12 νέων γραφείων σε όλη την Ελλάδα.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 153 επισκέπτες