Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρτερός και ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Ν.Ε. Γιάννης Στεργίου ανακοίνωσαν από κοινού την αποχώρησή τους από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με κυρίαρχα αιτήματα την ανοιχτή προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων στα Νοσοκομεία  μέχρι την πλήρωσή τους, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την αύξηση του Προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι κινητοποίηση  έξω από τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Σερρών, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) για 29 και 30 Νοεμβρίου.

Έκλεισε η ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Σερρών όπως έκανε γνωστο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου κ Αγοραστος υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ Γιαννακο.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σερρών από τον Υφυπουργό Υγείας, κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Στα λευκά ντύθηκαν τα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, από το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2023, ξεκίνησε η χιονόπτωση στον Λαιλιά ,στην Άνω Βροντού και στο Μενοίκιο και μέχρι το βράδυ στο Αχλαδοχώρι, στο Καρυδοχώροι, στην άνω Βροντού Βροντού το χιόνι έφτασε τους δέκα πόντους και να δημιουργεί προβλήματα στην κυκλοφορία στους δρόμους.

Με μεγάλη συμμετοχή δικηγόρων και οδηγών ταξί, μικρή όμως επαγγελματιών από άλλους κλάδους πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες  συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό.

Στην ανάκληση παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου στον Πανσερραϊκό λόγω έναρξης εργασιών, προχώρησε ο Δήμος Σερρών. Πριν από λίγο η απόφαση κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός και αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στις 26 Νοεμβρίου δεν γίνεται να διεξαχθεί στις Σέρρες.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 471 επισκέπτες