Με το 100% των παραγωγών την Τρίτη η λαϊκή αγορά των Σερρών και η κίνηση σύμφωνα με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη καθώς ο κόσμος δεν μοιράστηκε με αποτέλεσμα να μην μοιραστούν και τα έσοδα τους.

Με κύριο αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις, στην 4ωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ για σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου, από τις 13:00 έως τις 17:00, συμμετέχει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει στις 13:00, μπροστά από το κτίριό της.

Στα 2 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Μικρός και τη Δευτέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Μόλις 1 κατέγραψε η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στη χώρα μας, με ουρές αυτοκινήτων να σχηματίζονται σχεδόν καθημερινά στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, στο τελωνείο του Προμαχώνα από Βαλκάνιους τουρίστες.

Παρά τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των εμβολιασμών που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην ΠΕ Σερρών ( 1200 με 1300 καθημερινα ) τα ποσοστά παραμένουν ιδαίτερα χαμηλά.

Στα 4 ανέρχονται την Παρασκευή τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 262 επισκέπτες