Στα 37 ανέρχονται την Παρασκευή τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Με μετακινήσεις γιατρών από την πρωτοβάθμια Υγεία θα υποστηριχτεί το Νοσοκομείο Σερρών, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πίεση που δέχεται λόγω περιστατικών κορονοϊού.

Στα 35 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

Υψηλός και την Τρίτη ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ, στα 60 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου.

Στα 27 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ.

«Καλύτερα από το αναμενόμενο» χαρακτήρισε ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Στέλιος Ρίζος, την πρώτη μέρα, της επαναλειτουργίας των Λυκείων στην Π.Ε Σερρών.