Μία φάση του γνωστού “Mycenaean–Minoan Rally” φιλοξένησε το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών την Τετάρτη δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Κώστας Μπέγος, Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου. Πρόκειται για ετήσια διοργάνωση, με στόχο την επαφή και γνωριμία με τις μεσογειακές χώρες, ιδίως με την Ελλάδα.

Σταδιακά αποκαταστάθηκε την Τρίτη νωρίς το πρωί η διακοπή της υδροδότησης στο Ανατολικό κομμάτι της πόλης των Σερρών που περιλαμβάνει περίπου 25.000 νοικοκυριά.

Η Μάχη των Οχυρών στο Ρούπελ τιμήθηκε την Κυριακή, 83 χρόνια απο την εισβολή των Γερμανών Ναζί και την ηρωική άμυνα του ελληνικού στρατού. Το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες απο τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο.

Περισσότεροι από 600 μαθητές – αθλητές από Ελλάδα και Κύπρο θα συμμετέχουν στους αγώνες που  θα διεξαχθούν από τις 22 έως τις 23 Απριλίου 2024 στο Εθνικό (Δημοτικό) Στάδιο Σερρών και όλα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους αυριανούς πρωταθλητές στίβου της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη συνέχεια του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σερρών έτους 2022-2023», με συνολικό προϋπολογισμό 286.000 ευρώ περίπου, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από τη ΣΑΤΑ παρελθόντων ετών και από τη ΣΑΤΑ του 2022 και του 2023.

Σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση από την Εγνατία Οδό Α.Ε. για τις νέες τιμές διέλευσης στους σταθμούς διοδίων, με βάση το ΦΕΚ 1957/Β`/28.03.2024, που ισχύσουν από τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024.

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή στη Νιγρίτα. Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα το βράδυ, όταν μία ομάδα έξι ατόμων από τις Σέρρες, (δύο ενήλικες και τέσσερις ανήλικοι) από 15 έως 19 ετών, βρέθηκαν στη Νιγρίτα, όπου επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο 15χρονους.