Το Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών αποφάσισε την ακύρωση της σύστασης του σωματείου «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ», με έδρα την Ηράκλεια Σερρών, το οποίο όπως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο με προκάλυμμα τη διάδοση της «ντόπιας» γλώσσας, ανακινούσε ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας.

Στην κατάσχεση της οικίας πολύτεκνης οικογένειας που διαμένει στις Σέρρες προχώρησε τράπεζα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ο δικηγόρος της οικογένειας κ Γιάννης Γιάντσιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα οργισμένος με την αυθαιρεσία της τράπεζας αφού όπως αποκάλυψε ο οφειλέτης είχε προσφύγει στα δικαστήρια και πέτυχε να πάρει προσωρινή αναστολή της απόφασης αφού το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του .

Κατάμεστη από κόσμο η εμποροπανήγυρη Σκοτούσας, η μεγάλη εμπορική γιορτή του φθινοπώρου. Κόσμος από όλο το νομό και όχι μόνο έδωσε το παρών, τιμώντας όλους του εμπόρους, οι οποίοι έφτασαν στη Σκοτούσσα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα όσα συνέβησαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδος με το θέμα του κολυμβητηρίου Σερρών σχολίασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θόδωρος Αραμπατζής ο οποίος έκανε λόγο για κακόγουστο σόου από τους Χρυσάφη και Σπυρόπουλο .

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της αίθουσας εκδηλώσεων στις Σέρρες όπου είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος των εφοριακών για φορολογικές παραβάσεις.

Ο Σύλλογος Εφοριακών Ν. Σερρών, με ανακοίνωσή του, καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκαν ελεγκτές της ΔΟΥ κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα εστίασης, ζητώντας την προστασία της πολιτείας. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 387 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200