Στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές του νομού Σερρών αφού από το βράδυ της Τετάρτης σημειώνεται χιονόπτωση . Εκτός της Βροντούς και της Ορεινής , στα λευκά ντύθηκαν χωριά του δήμου Αμφίπολης ( Ροδολίβος , Πρώτη , Παλαιοκώμη ) του δήμου Νέας Ζίχνης ( Σφελινός , Γάζωρος , Ζίχνη ) , Βισαλτίας (Λαγκάδι , Αηδονοχώρι ) ενώ χιονόπτωση σημειώνεται και σε περιοχές του Δήμου Σιντικής και σε χωριά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία

Στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών φύλαξης στις εγκαταστάσεις της νέας δομής φιλοξενίας «ΣΙΝΤΙΚΗΣ», Θέση ΚΛΕΙΔΙ Σερρών προχώρησε το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου.

Ξεκίνησε εδώ και ημέρες η λειτουργία της ασύγχρονης εκπαίδευσης μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών ενώ στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να λειτουργησει σε ικανοποιητικό βαθμό και η σύγχρονη εκπαίδευση όπου οι εκπαιδευτική θα κάνουν μάθημα στα παιδιά, μέσω τηλεκπαίδευσης.

Πάνω από 10 πρόστιμα επέβαλε σε πολίτες που βρέθηκαν στο στρατόπεδο Παπαλουκά η τροχαία Σερρών η οποία πραγματοποιεί ελέγχους που αφορούν στην άσκοπη μετακίνηση. Τα πρόστιμα αυτά “έπεσαν” μόλις σε μισή ώρα καθώς πολλοί ήταν αυτοί που παρακουσαν τους κανόνες και επέλεξαν το στρατόπεδο για την πρωινή τους βόλτα.

Σε εννέα ανέρχονται, μέχρι στιγμής, τα κρούσματα του κορωνοϊού στην περιοχή των Σερρών. Το τελευταίο κρούσμα αφορά σε 36χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών με πνευμονία.

Ακόμη δεν ξεκίνησε να λειτουργεί η Δομή στο “Κλειδί” και είχαμε το πρώτο επεισόδιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, Αφγανός φέρεται για ασήμαντη αφορμή να επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε γυναίκα, πιθανότατα διαφορετικής εθνικότητας, και να της προκάλεσε αμυχές.

Τη διάθεση των ξενοδοχείων για το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων, σε περίπτωση που χρειαστεί να τεθούν σε καραντίνα, ζητά ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αντώνης Αντωνιάδης.

Δυο σκηνές εχει στήσει ο στρατός, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό την υποδοχή παιδιών που μπορεί να είναι πιθανά κρούσματα κορονοϊού, έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 505 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200