Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του προ ολίων μηνών στην πόλη μας και έχει καταφέρει να γίνει το νέο hot spot για τους λάτρεις των μαμαδίστικων γεύσεων, δηλαδή για όλους μας!


Επειδή το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας κι εμείς πάντοτε σας προτείνουμε τα καλύτερα, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το Sesame Ring και να δοκιμάσετε τις λιχουδιές που με μεράκι ετοιμάζουν οι άνθρωποί του καθημερινά!




Σαφώς ξεχωρίζει το χειροποίητο σουσαμένιο κουλούρι του που αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε, αλλά είμαστε σίγουροι πως οι μυρωδιές που αναβλύζουν μέσα από το κατάστημα θα σας συναρπάσουν τόσο που δεν θα μείνετε μόνο στο άπιαστο δίδυμο "κουλούρι-καφές"!!




Εμείς δοκιμάσαμε πεινερλί που πιο αφράτο δεν έχουμε ξαναφάει, κέικ βανίλια-πορτοκάλι 100% σαν της μαμάς, cheese cake πραλίνας του ονείρου και cinnamon rolls που λιώνουν στο στόμα! Το τέλειο της υπόθεσης με το Sesame Ring είναι ότι δεν υπάρχει σταθερός κατάλογος στο πρωινό! Οι λιχουδιές εναλλάσσονται και οι γευστικές εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη για να μη βαριέσαι ποτέ.

Σταθερή και αξεπέραστη ποιότητα στον καφέ με την υπογραφή της Illy, ενώ μαζί με τα καλούδια στο Sesame Ring σερβίρονται και αβίαστα, ζεστά, ανθρώπινα χαμόγελα!




Καλές και οι μεγάλες αλυσίδες, αλλά σαν τα μικρά μαγαζάκια της γειτονιάς δεν έχει. Γι' αυτό αν βρεθείτε στη Βενιζέλου, απέναντι από τον Σκλαβενίτη, θυμηθείτε μας και κάνετε μια στάση στο Sesame Ring. Όσο για εσάς που μένετε εκεί κοντά και τα παιδιά σας πηγαίνουν στα γύρω σχολεία, είστε ακόμη πιο τυχεροί! Το κολατσιό σας είναι έτοιμο, φρέσκο, με αγνά υλικά και την αγάπη της μαμάς

Βενιζέλου 68, Σέρρες
απέναντι από το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Διαβάστε επίσης:

  • Μια νέα εμπειρία JYSK στις Σέρρες Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που άνοιξε τις πύλες του το κατάστημα JYSK Σερρών. Στα χρόνια αυτά οι πελάτες της JYSK στις Σέρρες είχαν την ευκαιρία να ...
  • Τι σουτιέν να επιλέξω; Όταν ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο σουτιέν, είναι σημαντικό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει σωστά στο στήθος, τις ανάγκες σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. ...