Οι σύγχρονοι οινοποιοί της Δράμας γεφύρωσαν το χάσμα των χιλιετηρίδων ανάμεσα στα πατητήρια των νεολιθικών οικισμών της περιοχής και στους σημερινούς εξαιρετικούς αμπελώνες με τα εκλεκτά κρασιά, που δεσπόζουν στη διεθνή αγορά του κρασιού.

Με την παρουσία του γνωστού «τηλεοπτικού» σεφ Πάνου Ιωαννίδη, πληθώρα εκδηλώσεων γευσιγνωσίας σε οινοποιεία και καταστήματα και ηλεκτρονική δημοπρασία φιαλών εκλεκτού δραμινού κρασιού για φιλανθρωπικό σκοπό, ξενικά την Κυριακή (12 Μαΐου) στη Δράμα η 6η «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ».

Το Δέσποινα Γεύσεις έκανε τη διαφορά στο κέντρο της πόλης με τις χειροποίητες παραδοσιακές πίτες σε ότι γεύση φανταστείς και πολλοί είναι αυτοί που λένε πως είναι καλύτερες ακόμα και από των γιαγιάδων μας..

Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια άλλη ερταστική περίοδο, το Πάσχα! Αναζητούμε, λοιπόν, την έμπνευση για τα πασχαλινά δώρα που θα χαροποιήσουν τις αγαπημένες μας, αλλά και εμάς τις ίδιες! Ευτυχώς η αναζήτηση αυτή έγινε ακόμα πιο εύκολη, αφού στα DUST+CREAM μπορούμε να βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα ομορφιάς.

Η direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένας ασυναγώνιστος τύπος ασφάλειας και θα δεις το γιατί.
Έχεις ακούσει πολλές φορές για τα πλεονεκτήματα μίας direct ασφάλειας αυτοκινήτου, όμως ίσως δεν έδωσες αρκετή προσοχή.
Μάθε όμως πως δεν χρειάζεται πλέον να είσαι guru για να καταλάβεις πως μία direct ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Οι λόγοι είναι εξής:

Το «Φανοβαφείο Ασημώνης» λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σερρών – Νιγρίτας. Η πολύχρονη εμπειρία του ιδιοκτήτη και η συνεργασία του με κορυφαία ονόματα από τον κλάδο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές αλλά και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό και αξιόπιστο προφίλ της επιχείρησης. Παράλληλα, εξηγούν το γιατί εμπιστεύονται το συγκεκριμένο Φανοβαφείο οι Σερραίοι για τα οχήματά τους.

Η Volterra (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση KEM Franchise, η οποία φιλοδοξεί να εκπληρώσει την επιτυχία που εδώ και 20 χρόνια ακολουθεί το όνομα της.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ
ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ
ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ
ΚΑΔΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 205 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200