Περιγραφή
ACS COURIER ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91, ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ: 23210 50887 - 50889
ΦΑΞ: 23210 50883

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ν. ΣΕΡΡΩΝ:
ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΝ: 6955589468
ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΝ: 6955599467

Εμείς οι λάτρεις του καλού φαγητού, του νόστιμου, αυτού που κάθε του μπουκιά σε στέλνει στον... παράδεισο είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι!
Γιατί εδώ και 3 χρόνια βρήκαμε το στέκι μας, εκείνο το μαγαζί που μας κάνει να θέλουμε να πάμε και να ξαναπάμε και να το συστήσουμε σε άλλους και να γιορτάσουμε εκεί τις πιο χαρούμενες στιγμές μας και να... δώσουμε γεύση στις λιγούρες μας ρε παιδί μου!

Είναι η φέτα του τόπου μας και είναι η μοναδική φέτα των Σερρών!
Δεν πρέπει να λείπει από κανένα Σερραϊκό τραπέζι γιατί εκτός από την καταγωγή της, είναι μοναδική στην ποιότητα αλλά και στη γεύση της.
Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα του νομού Σερρών που επιλέγουνε από τα καλύτερα κοπάδια ελευθέρας βοσκής των Σερρών
Με γνώση από την παράδοση, με μεράκι και πολύ φροντίδα παράγομε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης την άριστη ποιότητας φέτα αντάξιας του ονόματος της εταιρίας και της περιοχής  (ΦΕΤΑ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΡΡΩΝ).

Είστε μια παρέα φίλων ή γνωστών?Κλείστε θέση και πάτε όπου εσείς θέλετε.
Με αφετερία το Νομό Σερρών, και πιο συγκεκριμένα την πόρτα του σπιτιού σας, ξεκινάει το ταξίδι σας με προορισμό αυτόν που θα επιλέξετε, με συνοδοιπόρους την παρέα σας απολαμβάνοντας τη διαδρομή, με τις ανέσεις που σας προσφέρουμε. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι μιας ομάδας ανθρώπων, είτε πρόκειται για τη μετακίνηση μιας παρέας για διασκέδαση στην παραλία ή στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, είτε πρόκειται για ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη,στη Σόφια,στον Πόντο,στις γειτονικές παραλίες της Ασπροβάλτας,Κάρυανης,Τούζλας & Καβάλας, ή όπου αλλού εσείς θέλετε,τότε το ταξί μας είναι η πιο ξεκούραστη και οικονομική επιλογή σας.

Το πιο σύγχρονο φανοβαφείο βρίσκεται μια ανάσα από την πόλη μας, στο 1ο χλμ Σερρών – Νιγρίτας (δίπλα στo bowling) και δεν είναι άλλο από το φανοβαφείο Ασημώνης.

Η πολυετής πείρα τους στην επισκευή αυτοκινήτων καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει, είναι εγγύηση για τα καλύτερα αποτελέσματα του δικού μας αυτοκινήτου!

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 332 επισκέπτες