Την Τετάρτη 5 Ιουλίου και την Πέμπτη 6 του ίδιου μήνα, είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών«Ο ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ» από το θεατρικό έργο του Γιώργου Ρούσσου «Ο εραστής έρχεται», στις 9.15 το βράδυ,  στο Ανοιχτό Θέατρο του ΔΙΠΑΕ Σερρών (πρώην ΤΕΙ).

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο του νέου θεσμού του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών «Το καλοκαίρι της Κωμωδίας» που καθιερώθηκε από το καλοκαίρι του 2022 αφιερώνοντας κάθε χρόνο μία από τις καλοκαιρινές του θεατρικές παραγωγές σε επιφανείς Νεοέλληνες συγγραφείς της Κωμωδίας, περιοδεύοντας σε όλο τον Νομό.

Αμέσως μετά την πρεμιέρα θα ξεκινήσει η περιοδεία  που θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου τόσο στον Νομό Σερρών καθώς και σε Φεστιβάλ και θεατρικές συναντήσεις σε άλλες περιοχές της χώρας. Ο Νίκος Αλεξιάδης ερμηνεύει επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο της δεκαετίας του ΄60. Ήδη ο  σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας προσφέρει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΣΕΡΡΩΝ τα τραγούδια και τις μουσικές του, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάδειξη της θεατρικής πράξης στην Ελληνική Περιφέρεια. Ενορχήστρωση της μουσικής και των τραγουδιών: Γιώργος Ανδρέου.   

Η προσαρμογή και η απόδοση του έργου είναι του Μιχάλη Μητρούση, η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ σημειώνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ότι θα  τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας μέχρι των αριθμό των 1.240 θέσεων που είναι η πληρότητα του θεάτρου.

Συντελεστές της παράστασης

Προσαρμογή – απόδοση: Μιχάλης Μητρούσης

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Μητρούσης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Αστέριος Πολυχρονίδης

Σκηνικά: Μιχάλης Μητρούσης, Βάσω Κουνούπη

Κοστούμια:  Βάσω Κουνούπη

Φωτισμοί: Μιχάλης Κουβόπουλους

Χειρισμός Φωτισμών: Νίκος Παπαδόπουλος

Ήχος: Γιώργος Δασκαλάκης

Φωτογραφίες: Χριστίνα Παπαφράγκου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 334 επισκέπτες