Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, διοργανώνει για ένατη (9η) συνεχή χρονιά, το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ, «SchoolMusicFestival». Μια μουσική γιορτή των σχολικών συγκροτημάτων και των Μουσικών Σχολείων που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2019, στις 20:30μ.μ. στο Θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών (κεντρικό πάρκο) με τη συμμετοχή επτά (7) συνολικά σχολικών μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 50 νεαρούς καλλιτέχνες από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, το 2ο ΓΕΛ Σερρών, το Ειδικό ΕΠΑΛ Σερρών και την μαθητική τζαζ μπάντα της Δημοτικής Επιχείρησης Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, καλούν όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη μαθητική αυτή μουσική εκδήλωση που αποτελεί έναν αγαπημένο πολιτιστικό θεσμό της πόλης.

Μία μουσική βραδιά με ήχους από έντεχνη και παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική μουσική και τζαζ ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Πρόγραμμα:

serreslife

Διαβάστε επίσης: