Από τις 17 ως τις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών στην κεντρική σκηνή του δημοτικού θεάτρου «Αστέρια» το μεγαλύτερο φεστιβάλ φοιτητικού θεάτρου, η 15η Διεθνής Πανεπιστημιάδα.

Για επτά ημέρες φοιτητικοί θίασοι πανεπιστήμια από την Κύπρο, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Πάτρα, το Ναύπλιο, την Αθήνα, το Αγρίνιο, την Κέρκυρα, αλλά και από την Σερβία και τη Βουλγαρία θα καταθέσουν τις δικές τους θεατρικές προτάσεις, ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν έξι σεμινάρια θεάτρου και θα παρουσιαστούν δύο παιδικές παραστάσεις .

Μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών, τα τμήματα του Studio εφήβων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, όπως και έκθεση ζωγραφικής 30 Σερραίων καλλιτεχνών πλαισιώνουν το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων.

Επίσημη προσκεκλημένη είναι η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου και η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας Βαρβάρα Δούκα.

serreslife

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών στο eTwinning Το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών και οι Εκπαιδευτικού Ευαγγελοπούλου Αριάδνη και Παπδοπούλου Ελένη συμμετείχαν με τα νήπια της τάξης τους στην παρακάτω δράση: 15 σχ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 370 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200