serreslife

Ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο. 

Οι μέρες χαλάρωσης για να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να χωρέσεις στην καθημερινότητά σου, να χαλαρώσεις, να αφιερωθείς σε αυτά που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εν ολίγοις, δες πως μπορείς να ξεφύγεις!

Γιορτή Ιππασίας στο ΚΕΘΙΣ



Τουρνουά Ανάπτυξης Ιππασίας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Οκτωβρίου στο ΚΕΘΙΣ. Το Σάββατο στις 3 με 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για άδεια ικανότητας αθλητών και την Κυριακή από τις 10.30 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και αγώνες αθλητών Special Olympics, θα ακολουθήσουν βόλτες με άλογα και εκπαιδευτικά σεμινάρια αθλητών.
 
Το Νυφικό Κρεβάτι στα «Αστέρια» 20,21 Οκτωβρίου



ΤΟ ΕΡΓΟ

Το πολυβραβευμένο έργο του Ολλανδού συγγραφέα Γιαν ντε Χάρτογκ πραγματεύεται την συζυγική συμβίωση 35 ολόκληρων χρόνων γύρω από ένα νυφικό κρεβάτι. Αληθινή ζωή, συγκίνηση και άφθονο γέλιο. Μια διαχρονική γλυκόπικρη κωμωδία.

20 Οκτωβρίου – Brevet Philippi: Διασχίζοντας την ιστορία… με ποδήλατο!



Ο αγώνας Brevet Philippi αποτελεί μία μοναδική διοργάνωση, καθώς δίνει την ευκαιρία στους αθλητές και τους συνοδούς τους, να περιδιαβούν στην ιστορική περιοχή από τους αρχαίους Φιλίππους μέχρι την Αμφίπολη, η οποία πέρα της αρχαιολογικής σημασίας, διακρίνεται και για το φυσικό κάλλος της. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όπου στις 21 Οκτωβρίου του 42 π.Χ. διεξήχθη η περίφημη μάχη, που επέδρασε καταλυτικά στην εξέλιξη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, θα διασχίσουν χωριά της Δράμας και του νοτιοανατολικού τμήματος του Νομού Σερρών μέχρι την ιστορική Αμφίπολη και, περνώντας μέσα από την Ελευθερούπολη, θα τερματίσουν στις Κρηνίδες, όπου θα τους περιμένει μία λιτή, πλην ωραία, τελετή λήξης.

 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, μπορούν να επισκεφθούν, για περισσότερες πληροφορίες, την ιστοσελίδα: http://www.brevetphilippi.com.

Γιορτή Καστάνου στην Παλιά Καστανούσσα Σερρών 21 Οκτωβρίου

serreslife

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανούσσας Σερρών διοργανώνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 11 π.μ. – 4 μ.μ. την Γιορτή Καστάνου στην Παλιά Καστανούσσα, θα προσφερθούν στο κοινό δωρεάν Κάστανα και κρασί ενώ θα υπάρχει και πλούσιο Λαϊκό Ποντιακό Πρόγραμμα.

 

Πηγή: serresvoice.wordpress.com

Διαβάστε επίσης: