serreslife

Τι κι αν ο καιρός δεν είναι βοηθός και οι παραστάσεις ακυρώνονται καθημερινά. 
Ο Δήμος Βισαλτίας ετοιμάζει διήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της πανήγυρης του Ιερού Ναού  Αγίας Παρασκευής , σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 24 και 25 Ιουλίου. Σήμερα στις 8 το βράδυ θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα συγκροτήματα των Συλλόγων Παφραίων και Βρακοφόρων Κρητών Μακεδονίας, ενώ τραγούδια των αλησμόνητων πατρίδων θα τραγουδήσει η Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Σιδηροκάστρου.

Όπως είναι φυσικό θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι, ενώ αύριο Τετάρτη το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Χαρωπού « Ο Άγιος Γεώργιος» θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς στις 9 το βράδυ και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Μη το χάσετε!

Επίσης πανηγύρι θα έχει η  Οδηγήτρια Σιντικής με λαϊκοποντική βραδιά  με το τον Κυριάκο Τάντση, την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.
Επίσης διήμερες εκδηλώσεις διοργανώνονται στο Ζευγολατειό, την Τετάρτη και την Πέμπτη 25 και 26 Ιουλίου.
Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός , στις 8 θα ακολουθήσει η περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.
Την Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής.
Την διοργάνωση έχουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σε συνεργασία με την Τοπική  Κοινότητα  Ζευγολατειού.

Διήμερες εκδηλώσεις διοργανώνονται στα Χρυσόχωραφα την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Ιουλίου. Την Πέμπτη στις 9 το βράδυ διοργανώνεται η γιορτή αποδήμων – ετεροδημοτών. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί και λαϊκό γλέντι. Την Παρασκευή στις 9 το βράδυ το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Χρυσοχωράφων θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς , ενω θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Τριήμερες  εκδηλώσεις διοργανώνονται στην Καρπερή  σήμερα Τρίτη, και αύριο Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη 24 με 26 Ιουλίου.
Σήμερα στις 9 το βράδυ διοργανώνονται παραδοσιακοί χοροί στον αύλειο χώρο  της Αγίας Παρασκευής, ενώ την Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός  και στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της εικόνας της Αγίας Παρασκευής. Την Πέμπτη το πρωί θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής.

Καλό καιρό μόνο να έχει γιατί κάτι μου λέει ότι θα μας τα ...χαλάσει!

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης: