vouleutes nd serronΟι δυο Σερραίοι βουλευτές Λεονταριδης & Καρυπιδης.
Κυρία μέχρι τέλους η Μαρία Κόλλια.

Πιστή μέχρι τέλους στις αρχές της, παρέμεινε η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, που καταψήφισε προχθές τα μεσάνυχτα το εφαρμοστικό νομοσχέδιο, όπως είχε πράξει και στις 12/2 με το νέο μνημόνιο.
Η Σερραία βουλευτής, όπως επισημαίνει πολύ εύστοχα το infoserres.gr, όχι μόνο αρνήθηκε να … αυτοαναιρεθεί, όπως έπραξαν ο Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Αναστάσιος Καρυπίδης που υπερψήφισαν ευελπιστώντας στην «επιείκεια» του Αντώνη Σαμαρά, αλλά αρνήθηκε να ακολουθήσει δέκα διαγραφέντες συναδέλφους της, που αποχώρησαν από την αίθουσα για να μην πάρουν θέση.

Επέστρεψαν στο «μαντρί»…
Από την άλλη, οι βουλευτές Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης και Αναστάσιος Καρυπίδης, που αν και αρχικά τάχθηκαν κατά του νέου Μνημονίου, τελικά υπερψήφισαν το εφαρμοστικό νομοσχέδιο το οποίο μεταξύ άλλων επιβάλλει μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις. Μαζί με ακόμη τρεις διαγραφέντες συναδέλφους τους Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, Μανώλη Κεφαλογιάνη και Ζήση Τζηκαλάγια, οι δύο Σερραίοι Θεόφιλος Λεονταρίδης και ο Αναστάσιος Καρυπίδης υπερψήφισαν το νομοσχέδιο προκειμένου να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες της Ν.Δ και να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές.
Η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, μαζί με τους βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Δημήτρη Σταμάτη, Μαργαρίτη Τζίμα, Σπύρο Γαληνό, Παναγιώτη Μελά, έμειναν σταθεροί στις αρχικές τους απόψεις και καταψήφισαν, ενώ την αποχή επέλεξαν οι: Ελίζα Βόζενμπεργκ, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιωργος βλάχος Μιχάλης Γιαννάκης,Τσιαμπίκα Ιατρίδη, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Χρήστος Ζώης, Γιώργος Καρασμάνης και Γιώργος Βαγιωνάς.

«Αλλαξοπίστησε» ο Μιχ. Τζελέπης

Από τους 22 διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, άλλαξε γνώμη μόνο ο Χρήστος Μαγκούφης. Όμως «αλλαξοπίστησαν» αρκετοί από εκείνους που είχαν καταψηφίσει το άρθρο 1 της συμφωνίας, δηλαδή τα εργασιακά. Πρόκειται για τους Μαρία Μίχου, Μιχάλη Τζελέπη, Δημήτρη Καρύδη, Χρύσα Αράπογλου, Δημήτρη Κουσελά, Γιάννη Κουτσούκο, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, Παναγιώτη Δημητρουλόπουλο και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Διαβάστε επίσης:


DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 351 επισκέπτες