Την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως μέλος στην κεντρική προσπάθεια για μια πιο δυνατή Ευρώπη, επεσήμανε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες, με την ιδιότητα του συντονιστή του κόμματος της ΝΔ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις ευρωεκλογές, σημειώνοντας πως «Αυτό για να υπηρετηθεί ,πρέπει ισχυρά  μέσα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς,  να υπάρχουν κόμματα που πιστεύουν στην Ευρώπη, που έχουν την ευρωπαϊκή ιδέα στο DNA  τους. Νομίζω ότι η ΝΔ είναι αυτό το κόμμα και θα ήθελα να παρακαλέσω τους πολίτες των Σερρών να στηρίξουν τη δική τους παράταξη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψή του κ. Δένδια,  ο οποίος συνοδευόταν από τους Σερραίους βουλευτές Κώστα Καραμανλή , Τάσο Χατζιβασιλείου, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεοφιλο Λεονταρίδη , τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Θόδωρο Καμπούρη και στελέχη του κόμματος, ήταν το Διοικητήριο όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

«Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια είμαι εδώ στις Σέρρες στο πλαίσιο της προεκλογικής  προσπάθειας της παράταξης, μαζί με τους συναδέλφους , η περηφάνια και η χαρά μου είναι γιατί βρίσκομαι στην φυσική κοιτίδα της παράταξής μας , την πατρίδα του Εθνάρχη Κ.Καραμανλή  και επίσης είναι γνωστό , οι Σέρρες πάντα στήριξαν την παράταξη με πολύ σημαντικά ποσοστά σε όλη της την μακρά πορεία της  στην πολιτική ζωή. Προσβλέπουμε λοιπόν κα πάλι στη στήριξη των Σερραίων πολιτών» δήλωσε ο κ. Υπουργός εξερχόμενος από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «Βεβαίως είμαι αισιόδοξος για τις εκλογές. Αλίμονο στον πολιτικό που δεν είναι αισιόδοξος για την εκλογική προσπάθεια, που δεν πιστεύει ο ίδιος στο μήνυμα το οποίο εκπέμπει».

Στη συνέχεια διέσχισε πεζός τον πεζόδρομο της οδού Κ.Καραμανλή χαιρετώντας και συνομιλώντας με πολίτες και τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας λίγο πριν φτάσει στο καφέ- VOLTA.

Προηγήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αθανάσιο Μαλλιαρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην ομιλία του στους πολίτες ο κ. Δένδιας επεσήμανε την κρισιμότητα των εκλογών και πόσο σημαντικό είναι να πάνε στις κάλπη οι πολίτες.

«Για μας η Κεντρική Μακεδονία  και οι Σέρρες έχουν μια τεράστια σημασία, είναι το σπίτι μας και είναι η κοιτίδα της παράταξής μας είναι η πατρίδα του Εθνάρχη Κ.Καραμανλή , είναι ο Νομός που έχουμε τα καλύτερα διαχρονικά ποσοστά και είναι θέμα τιμής για εμάς να κρατήσουμε αυτά τα ποσοστά. Θέλουμε τη βοήθεια σας, το πρώτο που πρέπει να κερδίσουμε είναι το στοίχημα της παρουσίας και της ψήφου, οι εκλογές αυτές έχουν πολύ μεγάλη σημασία» . Συμπλήρωσε δε πως έχει πολύ μεγάλη σημασία να να είναι η Ελλάδα ισχυρή  στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για να είναι ισχυρή η Ελλάδα πρέπει να εκπροσωπείται από κόμματα από ιδέες  που πιστεύουν στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. «Η Ευρώπη  έχει για την Ελλάδα ιδιαίτερη  κομβική και ιστορική σημασία και πέρασε από ιδιαίτερα σημαντικά βήματα. Τώρα ξεκινάει δειλά τα πρώτα – επίσης πολύ σημαντικά βήματα -για κάτι  που για την Ελλάδα είναι υπαρξιακής σημασίας και αναφέρομαι  στην κοινή ευρωπαϊκή άμυνα στην δημιουργία ενός κοινού αμυντικού βραχίονα» σημείωσε ο κ. Υπουργός .   

Τζιτζικώστας : Ισχυρή ΝΔ στην Ευρώπη σημαίνει  ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη

Ως έναν άνθρωπο που μας έχει κάνει πολλές φορές εθνικά υπερήφανους , έναν από τους αποτελεσματικότερους υπουργούς, χαρακτήρισε τον κ. Δένδια ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στον σύντομο χαιρετισμό του. Κάλεσε τους πολίτες να στηρίζουν τη ΝΔ για να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας .

«Θέλω να σας καλέσω όλους και να σας παρακαλέσω όλες τις επόμενες ημέρες να δώσουμε αυτόν τον αγώνα για να στείλουμε αφενός το μήνυμα της σταθερότητας για τη χώρα αφετέρου να έχουμε ισχυρή φωνή στην Ευρώπη και αυτά μπορεί να τα πετύχει μόνο η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχηγό» τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 188 επισκέπτες