Επίσκεψη στη Δομή Σιντικής και στο γραφείο υποδοχής εκτοπισθέντων Ουκρανών στον Προμαχώνα πραγματοποίησε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Η κ. Βούλτεψη επισκέφθηκε αρχικά τη Δομή Σιντικής στη θέση «Κλειδί» όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη Δομή και να συνομιλήσει με τον διοικητή της Δομής Βασίλη Νικηφόρου, τον αναπληρωτή διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών Πέτρο Τσεσμετζή και τους εργαζόμενους στη Δομή.

Στη συνέχεια η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επισκέφθηκε το γραφείο υποδοχής εκτοπισθέντων Ουκρανών στον Προμαχώνα όπου είχε την ευκαιρία να δει τους χώρους όπως τον παιδότοπο, το βρεφικό δωμάτια κ.α και να ενημερωθεί για τη λειτουργία του γραφείου.

Όπως έγραψε ο διοικητής της Δομής Βασίλης Νικηφόρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η Υφυπουργός ενημερώθηκε για την λειτουργία της Δομής και συζητήσαμε διάφορα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της καθώς και το πλαίσιο μιας καλής διαρκούς συνεργασίας επί των ζητημάτων αυτών. Κατά την αποχώρησή της συνεχάρη το προσωπικό για το έργο του και μας διαβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες επισκέψεις και στο μέλλον».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: