Η Τομεακή Επιτροπή Σερρών χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν του ΚΚΕ και στο νομό Σερρών. Χαιρετίζει όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας και δώσαμε από κοινού τη μάχη για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος στις Σέρρες και στα χωριά.

Η άνοδος των ποσοστών του ΚΚΕ σε όλους τους δήμους της περιοχής μας, δεν είναι συγκυριακή ούτε ευκαιριακή. Δείχνει τους αγωνιστικούς δεσμούς που έχει το ΚΚΕ με τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία και το γυναικείο κίνημα. Δεσμοί που την προηγούμενη τετραετία ενισχύθηκαν και αγκάλιασαν ακόμα περισσότερους. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσουν και να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο.
Ο Σερραϊκός λαός έχει ένα ακόμα πιο δυνατό και πρωτοπόρο αποκούμπι, ένα πόλο αντίστασης και κοινής δράσης, που θα είναι δίπλα του σε κάθε στιγμή.
Ούτε μια μέρα δε θα πάει χαμένη.
Συνεχίσουμε τη συζήτηση με όλους τους συμπολίτες μας, με όσους δίστασαν την τελευταία στιγμή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, αλλά έχουμε πλέον διαμορφώσει μαζί τους καλύτερους όρους επικοινωνίας και συνεργασίας.
Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι πανίσχυρη όπως διαφαίνεται.
Από τη μια, θα ενταθεί το επόμενο διάστημα ο νέος γύρος επίθεσης στα λαϊκά στρώματα για να υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα των δόσεων του Ταμείου Ανάκαμψης, με πιο αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, με το ενδεχόμενο μιας νέας πιο βαθειάς οικονομικής κρίσης, μιας βαθύτερης εμπλοκής της Χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας και των δρομολογούμενων διευθετήσεων στα ελληνοτουρκικά.
Από την άλλη, η κυβέρνηση, έχει απέναντί της μια 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, ένα ΚΚΕ ακόμη πιο δυνατό, που έχει δώσει εξετάσεις και είναι σε ετοιμότητα από τώρα, για να μη δοθεί καμιά περίοδος χάριτος στην αντιλαϊκή κυβέρνηση.
Για να μεγαλώσει η αισιοδοξία και να αυξηθεί η ελπίδα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (25/6/2023)

                                        

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ                         7,70%     400.813               

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ         6,40%        57.549                

Νομός ΣΕΡΡΩΝ                        5,03%          4.996                

Δήμος  ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ              8,22%             506                

Δήμος  ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ                    5,99%            788               

Δήμος  ΕΜ. ΠΑΠΠΑ                 5,11%            492                

Δήμος  ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ                  3,14%            372              

Δήμος  Ν. ΖΙΧΝΗΣ                    4,93%            347              

Δήμος  ΣΕΡΡΩΝ                        5,09%          1801               

Δήμος  ΣΙΝΤΙΚΗΣ                      3,48%            490             

Διαβάστε επίσης: