Μόνο αρχή είναι για το ΠΑΣΟΚ η δυναμική ανόδου που έδειξε η παράταξη και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος,

στην οποία υπογραμμίζει ότι παρά την άνοδο των ποσοστών της παράταξης στο Νομό υπάρχει η πικρία η μη εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ Σερρών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο «θεωρούμε ότι αδικεί την προσπάθεια μας, τον αγώνα που κάναμε όλοι μαζί, αλλά αδικεί και τον νομό, καθώς ο Μιχάλης Τζελέπης – επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας-, θα ήταν η ισχυρή και χρήσιμη αντιπολιτευτική φωνή για τα προβλήματα του τόπου μας».

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες τονίζει ότι η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ «Καθώς η μη προοδευτική εκπροσώπηση των Σερραίων πολιτών στο Κοινοβούλιο, μας δημιουργεί την ευθύνη να υπάρχει φωνή στεντόρεια, αλλά και ευήκοα ώτα, στην κοινωνία. Γι’αυτό καλούμε όλους τους δημοκράτες, όλους τους προοδευτικούς πολίτες να πορευτούμε μαζί, χέρι – χέρι τον δύσκολο αλλά εθνικά αναγκαίο δρόμο που οδηγεί στην προοδευτική αλλαγή του τόπου. Άλλωστε η παρουσία στη Βουλή ακροδεξιών και νεοφασιστικών μορφωμάτων, χωρίς ατζέντα, χωρίς πρόσωπο, μόνο με το προσωπείο του αντισυστημικού, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Η συντηρητική κυριαρχία στη Βουλή, επιβάλει την ύπαρξη μιας ισχυρής προοδευτικής πολιτικής φωνής, που θα αποτελέσει και την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Αυτήν την ανάγκη θέλει να υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ που έχει επιστρέψει οριστικά. Ερχόμαστε για να καλύψουμε την ανάγκη να αποκτήσει ο τόπος μια σοβαρή, αξιόπιστη και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Ερχόμαστε για να ανασυνθέσουμε και να αναγεννήσουμε το χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης. Σε ό,τι μας αφορά, αναλαμβάνουμε μία και μοναδική δέσμευση: να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για τις Σέρρες, για τους συμπολίτες μας. Να είμαστε παρόντες και δίπλα στην κοινωνία. Να αναδεικνύουμε θέματα, να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις και να συνδιαμορφώνουμε προτάσεις. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: