Με ικανοποίηση, χαμόγελα νίκης αλλά «σεμνά και ταπεινά», όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θόδωρος Καμπούρης, στελέχη και φίλοι της ΝΔ γιόρτασαν την επικράτηση του κόμματος τους στις εκλογές.

Αν και τα ποσοστά της ΝΔ στην Π.Ε. Σερρών ήταν από τα υψηλότερα στις εκλογές τα στελέχη του κόμματος πανηγύρισαν χωρίς τυμπανοκρουσίες την εκλογική νίκη.

Τα στελέχη και μέλη της ΝΟΔΕ παρακολούθησαν ως αργά το βράδυ στα γραφεία του κόμματος το θρίλερ της κατανομής των εδρών με τον ενθουσιασμό να χτυπάει… κόκκινο όταν το Υπουργείο Εσωτερικών έδινε τέσσερις έδρες στη Ν.Δ. (τελικά οι έδρες ήταν τρεις).

«’Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. 158 έδρες σε οκτακομματική Βουλή είναι μια τεράστια επιτυχία. Συνεχίζουμε για την επόμενη μέρα, σεμνά και ταπεινά. Πιστεύω ότι η ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να δώσει στην Ελλάδα μια νέα πνοή. Στη ΝΔ προχωράμε και θα φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζει στον καθένα μας», είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σερρών Θόδωρος Καμπούρης, ενώ για τα ποσοστά στις Σέρρες σχολίασε:

«Με τόσα κόμματα που μπαίνουν μέσα, η ΝΔ κρατάει τα ποσοστά της. Υπήρξε μεγάλη αποχή, μπήκαν κόμματα που είναι από τα δεξιά και είναι λογικό στη Μακεδονία που είναι υψηλά τα ποσοστά. Έτσι, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες απώλειες αλλά είναι ελάχιστες με τα κόμματα που μπήκαν στη βουλή». Ο Θόδωρος Καμπούρης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη νίκη της ΝΔ: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους εκλογικούς αντιπροσώπους μας και αυτούς που πήγαν αλλά και αυτούς που δεν πήγαν αφού ήταν πάρα πολλοί οι εθελοντές αλλά δεν δυστυχώς δεν μπορέσαμε και δεν γινόταν να τους στείλουμε όλους. Είναι αξιοσημείωτο ότι υπήρχε τεράστια διάθεση, θέληση εθελοντών να εκπροσωπήσουν τη ΝΔ.  Να ευχαριστήσουμε τα κομματικά στελέχη, τους προέδρους των τοπικών μας, των οργανώσεων μας, τα απλά μέλη της ΝΔ και βέβαια τα μέλη της ΝΟΔΕ που ήταν παρόντες και παρούσες σε όλη αυτήν τη διαδικασία. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και πρέπει να πούμε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές μας ήταν μαζί μας όλοι μαζί, μια γροθιά, όλοι μαζί για την μεγάλη αυτή νίκη».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: