Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογικές διαδικασίες στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενόψει του Συνεδρίου του Κινήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου στο Στάδιο Τάε Κβο Ντο στην Αθήνα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο μέχρι πρότινος Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Τρέντσιος είπε οτι την Κυριακή 8 Μαϊου κορυφώνονται οι διαδικασίες της Αυτοοργάνωσης, με τις ψηφοφορίες για την εκλογή των Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργάνων του Κινήματος, όπως και των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την Π.Ε Σερρών στο συνέδριο. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επίσης και το εσωκομματικό δημοψήφισμα για την ονομασία του Κινήματος.
Από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών εκλέγονται τελικά 60 σύνεδροι, θα στηθούν κάλπες σε όλη την Π.Ε Σερρών και η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Σε αυτή μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι το επιθυμούν καταβάλλοντας 1 ευρώ, αρκεί να μην είναι μέλη άλλου κόμματος.
Ο κ. Τρέντσιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός -όπως είπε -ότι νέοι άνθρωποι έρχονται και συμμετέχουν στο Kίνημα, εικόνα που συνάδει απόλυτα με το πνεύμα και παλμό αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Παράλληλα ερωτώμενος για το ποσοστά συμμετοχής που θα φέρουν χαμόγελα ικανοποίησης, είπε πως αυτό θα ισχύει εάν αγγίξει η συμμετοχή στο 50% του αριθμού συμμετοχής για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης: