Με ανάρτηση του  στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πασχάλης Τόσιος παίρνει θέση  για την απόφαση της Ε.Ε.Α 

"Κίνηση που προκαλεί  ερωτηματικά προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αφού άλλαξε, εν κρυπτω, την σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δυο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης των… καταγγελιών του Ολυμπιακού, την Τρίτη (17/12).

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να αποπέμψει από τις θέσεις του τακτικού και του αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής αντίστοιχα τους Δημήτρη Τρανταφυλλάκη και Δημήτρη Αυγητίδη, ο οποίοι αμφότεροι είναι καθηγητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Στη θέση τους μάλιστα τοποθετούνται ο κ. Φαραντούρης Νικόλαος και η κ. Σινανιώτη Αριστέα, αμφότεροι από το πανεπιστήμιο του Πειραιά!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει, καθώς η κίνηση του Λευτέρη Αυγένακη δημιουργεί δικαιολογημένα ερωτηματικά και… συνειρμούς, αναφορικά με τις αλλαγές, την χρονική συγκυρία αλλά και το ότι οι αντικαταστάτες προέρχονται από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού που με την μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει μια… ταύτιση με την γραμμή του Ολυμπιακού, δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για την Ε.Ε.Α, λίγο πριν την εξέταση των… καταγγελιών των «ερυθρόλευκων.

Υ.Γ  Όταν τα μέλη μιας επιτροπής που εσύ ο ίδιος διόρισες, βγάζουν μια απόφαση χωρίς τεκμηρίωση -για ένα τόσο σοβαρό θέμα, - όπως εσύ ο ίδιος ισχυρίζεσαι , ζητά τις παραιτήσεις τους και μετά φεύγεις και συ. "

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...