Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε τις Σέρρες και συγκεκριμένα παραβρέθηκε στον Τύμβο Καστά.

Σε ένα σημείο μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς παραβρέθηκε ο Κ Βελόπουλος μιλώντας με τους αρμόδιους σχετικά με τις τραγικές καταστάσεις που επικρατούν και δυσχεραίνουν την βοήθεια για τις ανασκαφές.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν έχει γίνει τίποτα εδώ και έξι χρόνια δεν έχουν δοθεί κονδύλια και βάζουν έτσι στοπ στις διαδικασίες.

Έκανε λόγο ότι στον Τύμβο υπάρχουν δυο τρία σημεία που έπρεπε να ψαχθούν, αλλά δεν δίνονται τα κονδύλια.

Η Ελληνική Λύση ούρλιαζε από παλιά για την Αμφίπολη ,είχαμε ενημερώσει και τους τότε υπεύθυνους και συγκεκριμένα από το 2012.

Ο Κ.Βελόπουλος ωστόσο έθεσε ένα σημαντικό θέμα για την λύση του προβλήματος, τόνισε ότι το ποσό ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ οπότε το κάθε κόμμα μπορεί να δώσει λεφτά από την επιχορήγηση ανάλογο για να βοηθήσουν να γίνουν οι ανασκαφές.

Πηγή: voicenews.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 221 επισκέπτες