Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γεώργιο Στεργίου, τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και το βουλευτή Κοζάνης κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, θα επισκεφθεί – ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – την Πέμπτη το νομό Σερρών.

Η επίσκεψη ξεκινά στις 12 το μεσημέρι όπου θα παραστούν στην τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και στη 1 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς του νομού Σερρών.
Το απόγευμα στις 17.45 θα επισκεφθούν τα μέλη του κλιμακίου στον δήμαρχο Σερρών, στις 18.15 τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών ενώ στις 18.45 θα επισκεφθούν το επιμελητήριο Σερρών. Στις 19.15 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώνεται στις 20.00 με εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Σερρών στο ξενοδοχείο Philippos Xenia με θέμα «Κλεισθένης η Επόμενη ημέρα».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 250 επισκέπτες