Το τελευταίο διάστημα,  πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τις εκλογές παρατηρείται   το φαινόμενο αναπαραγωγής δημοσιευμάτων κατά του υποψηφίου του Κινήματος Αλλαγής Πασχάλη Τόσιου

Στοχευμένες  καταχωρήσεις,  άλλες πληρωμένες και  άλλες ίσως όχι, είχαν στόχο να θίξουν την υποψηφιότητα του. Λογικό ίσως για κάποιους, καθώς η υποψηφιότητα του  δεν μπορούσε  να χαρακτηριστεί ως "συστηματική”.

ίδιος εξάλλου κατήγγειλε σθεναρά την σκόπιμη αδράνεια του κομματικού μηχανισμού που κινητοποιήθηκε μάλιστα μόνο "υπερ ημετέρων", αλλά και την προβληματική κατάρτιση των ψηφοδελτίων τόσο κατά τις περιφερειακές όσο και στις βουλευτικές εκλογές, πάλι στην ίδια λογική.

Έντονη εξάλλου ήταν η αντίδραση του Πασχάλη Τόσιου και για το γεγονός ότι στο παραπάνω πνεύμα μεθοδεύτηκε κατά τις Ευρωεκλογές ακόμη και το κλείσιμο της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, με αποτέλεσμα την συρρίκνωση της εκλογικής δύναμης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις Σέρρες.

Την ίδια ώρα, ενώ ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια και διεξήγαγε τον προεκλογικό του αγώνα με δελτία τύπου και καθημερινές αναφορές, συγκεκριμένες με το πρόγραμμα και τις προτάσεις του, επικαλούμενος και το έργο του ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Παιδείας, ένας παράλληλος μηχανισμός στοχευμένα ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα του.

Ο ίδιος δεν έχει καταγγείλει ακόμη "ανίερες" συμμαχίες αντίπαλων κομματικών γραφείων, συνεργαζόμενων πριν και μετά τις εκλογές. Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι ο κομματικός του πατριωτισμός και η βαθειά παραταξιακή συνείδηση, που του υπαγόρευσαν την ενεργό συμμετοχή του στο ΚΙΝΗΜΑ-χωρίς μάλιστα ποτέ ο ίδιος να καταδεχτεί κάποιο αξίωμα του κρατικού μηχνισμού, δε θα του επιτρέψουν τη δημόσια τοποθέτηση κατά της ευρύτερης παράταξης του.

Πολλές φορές προκλήθηκε εξάλλου.Ήταν όμως φειδωλός σε χαρακτηρισμούς και αιτιάσεις. Αυτό βεβαία δε σημαίνει-για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ-πως θα σιωπήσει σε καιροσκοπικές-κερδοσκοπικές, δεξιόστροφές αλλά και ημέτερες λογικές "μιντιακής" φάμπρικας.

Πηγή: newson.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Στον Προμαχώνα ο Θεόδωρος Καράογλου Τον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα θα επισκεφτεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας -Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, προκειμένου να...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 294 επισκέπτες