Η πόλη των Σερρών αποτέλεσε σταθμό της προεκλογικής περιοδείας του νυν και εκ νέου υποψηφίου ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη , την Τρίτη το πρωί όπου μετά την επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά των Σερρών, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Ζαγοράκης επεσήμανε πως η προεκλογική περίοδος που διανύουμε σήμερα για την Ευρωβουλή, έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη αναμέτρηση , διότι διαφορετικές ήταν οι καταστάσεις για το κόμμα και για όλους το 2014 και διαφορετικές το 2019. «Νομίζω ότι επικράτησε μια κατάσταση λαϊκισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια η οποία είναι και ίσως η αιτία που βρισκόμαστε κάπως δύσκολα στην κοινωνία σαν χώρα σαν Έλληνες πολίτες» είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Ο κ. Ζαγοράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της «γαλάζιας» ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο τονίζοντας πως από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε σκοπός του είναι να αναδείξει την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό . Από το αποτέλεσμα κρινόμαστε όλοι, είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως στο Ευρωκοινοβούλιο ως ομάδα τα πήγανε πολύ καλά και προσωπικά έγινε δουλειά , την οποία μπορεί να υποστηρίξει. «Αυτός είναι ο λόγος ο οποίος με τίμησε και ο Πρόεδρος με τη συμμετοχή μου ξανά στο Ευρωψηφοδέλτιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα μας» είπε ο κ. Ζαγοράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως από την επαφή του με τον κόσμο διαπιστώνει πως ο κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες .
Ο κ. Ζαγοράκης ο οποίος χαρακτήρισε τραγική την Συμφωνία των Πρεσπών μιλώντας για την αξιοποίηση του ταφικού μνημείου του Τύμβου Καστά είπε πως είναι πολύ λυπηρό που τέσσερα χρόνια παραμένει έτσι όπως ήταν στην αρχή και δεν έχει γίνει τίποτε. Μάλιστα μετέφερε τον θαυμασμό των όσων ευρωβουλευτών όταν επισκέφθηκαν τον Τύμβο Καστά μετά από δική του πρόσκληση και ξεναγήθηκαν στο χώρο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 271 επισκέπτες