Προμήνυμα για τις εθνικές εκλογές αποτελούν οι ευρωεκλογές επεσήμανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μελάς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο κ. Μελάς κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν θετική ψήφο στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας που απαρτίζεται από καθαρούς, παραγωγικούς, αξιόλογους ανθρώπους, καθώς « αποκλείονται από αυτό άνθρωποι που είχαν κινηθεί σε διαδικασίες μη καθαρές , άνθρωποι που μπορεί να λάμβανα παράνομα ποσά και προτίμησαν στο να επενδύσουν στην αλλαγή της οικονομικής τους κατάστασης μέσω των πολιτικών τοποθετήσεων τους».

Το ποιο σημαντικό, είπε, πως είναι η συμμετοχή στις κάλπες των πολιτών, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα και πρόσωπο επιλέξουν , καθώς στις εκλογές κρίνεται το μέλλον τους. Εξέφρασε την αντίθεση του στην χαλαρή ψήφο και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την εντολή για αλλαγή , στην πολύ σοβαρή, αξιόπιστη, αξιοκρατική πολιτική θέση που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπογράμμισε πως οι ευρωεκλογές αποτελούν το προμήνυμα των εθνικών εκλογών , την πρώτη έκφραση των πολιτών που με την ψήφο τους θα δείξουν την πρόθεση τους για τις βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Μελάς επέκρινε την κυβέρνηση διότι έθεσε σε κίνδυνο τόσο τους οικονομικούς δείκτες της χώρας , οσο και τις ηθικές αξίες και ευαισθησίες των πολιτών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης: