Δημόσια τοποθέτηση που αποτελεί ουσιαστικά απάντηση για το θέμα που προέκυψε με τις επιδοτήσεις 37 Σερραίων κτηνοτρόφων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε ο Σερραίος Γεωπόνος και Μελετητής, Αθανάσιος Μαλλιάρας.

«Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τάσος Χατζηβασιλείου σχετικά με τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που έφτασε στη Βουλή και συμπεριλαμβάνει το όνομά του και εκείνο του Χαράλαμπου Αθανασίου.

Οι αναφερόμενες στην δικογραφία ενέργειές μου, δεν είναι παράνομες και δεν στοιχειοθετούν άδικη πράξη», αναφέρει σε νέα δήλωσή του, ο βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, της οποία το όνομα αναφέρεται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δηλώνει ότι θέτει τον εαυτό της, χωρίς καμία επιφύλαξη, στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση, που την αφορά.

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Κώστας Καραμανλής, όπως αναφέρει σε δήλωση που έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στη δημοσιότητα.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου διενεργήθηκαν και στις Σέρρες οι εκλογές συνέδρων του ΠΑΣΟΚ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων.

Την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας τόνισαν από τις Σέρρες το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και το μέλος της οργανωτικής γραμματείας, Θανάσης Γλαβίνας οι οποίοι ήταν οι εισηγητές στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στις Σέρρες στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν στο Νομό Σερρών χωρίς τα μέλη του κόμματος να χρειαστεί να προσέλθουν στην κάλπη ενώ από την επίσημη ανακήρυξη των ονομάτων προκύπτει ανανέωση των μελών Δ.Ε.Ε.Π κατά τα 4/9 ,των προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο κατά τα 4/7 και πάνω από 50% στα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο.

Στις Σέρρες θα βρεθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025 ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου θα μιλήσει σε συνεστίαση που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ.

DEYAS

swa

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 530 επισκέπτες