Στις Σέρρες βρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, για το μνημόσυνο για τα 202 χρόνια από τον θάνατο ήρωα αρχιστράτηγου των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, Εμμανουήλ Παπά, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου της Δημοτικής Κοινότητας Εμμανουήλ Παπά, του ομώνυμου Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Παρουσία του  Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικολάου Δένδια θα πραγματοποιηθεί  το ετήσιο μνημόσυνο για τα 202 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα Εμμανουήλ Παπά, Αρχιστράτηγου των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, στον  Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κοινότητα Εμμ. Παππά, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Πρώτος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών αναδείχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης λαμβάνοντας 568 ψήφους (56.07% )έναντι 445 ψήφων (43.92 %) που έλαβε η Έφη Αχτσιόγλου.

Στο ΔΗΠΕΘΕ (στο χώρο του φουαγιέ) θα στηθεί η κάλπη για τις Σέρρες, στην επαναληπτική εσωκομματική διαδικασία στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκλογής ανάδειξης προέδρου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Επίσκεψη στη Δομή Σιντικής και στο γραφείο υποδοχής εκτοπισθέντων Ουκρανών στον Προμαχώνα πραγματοποίησε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία στις 10 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη Προέδρου απευθύνει η Νομαρχιακή επιτροπή Σερρών του κόμματος.

Τέσσερις βουλευτές θα έχει η Ν.Δ. στο Νομό Σερρών μετά τις μεγάλες «καραμπόλες» που προκύπτουν στην κατανομή των εδρών κατά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων από την ανώτατη εφορευτική επιτροπή.

Η Τομεακή Επιτροπή Σερρών χαιρετίζει τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν του ΚΚΕ και στο νομό Σερρών. Χαιρετίζει όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας και δώσαμε από κοινού τη μάχη για την εκλογική ενίσχυση του Κόμματος στις Σέρρες και στα χωριά.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 166 επισκέπτες