Την ομάδα του Πανσερραϊκού, που κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Σούπερ Λιγκ και να γράψει ιστορία κατακτώντας την 7η θέση, καλύτερη στην ιστορία της, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Σε μια σεμνή αλλά και συγκινητική τελετή, αφού σε αυτήν συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου,  στην αίθουσα  «Κων/νος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε τα «λιοντάρια» για την πορεία τους τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε συνδυασμό και με τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Παρουσία της Δημάρχου Σερρών Βαρβάρας Μητλιάγκα, φορέων, παλαιμάχων του Πανσερραϊκού που έχουν γράψει ιστορία με το λιοντάρι στο στήθος, όπως οι ΑϊβαζίδηςΗλιάδης, ΤσιρίκαςΠάντσιοςΣαββίδηςΔημητρίουΑναστασιάδης, o κ. Σπυρόπουλος βράβευσε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία για την προσφορά του στον Πανσερραϊκό, βραβεύοντας στο πρόσωπο του όλη την διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος του έδωσε ως δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Κεντρικό θέμα συζήτησης φυσικά ήταν το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις σε συνεργασία όλων αλλά και να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι ο Πανσερραϊκός θα έχει φέτος ένα γήπεδο που θα διασφαλίζει την ασφάλεια των φιλάθλων του. Μάλιστα η Περιφέρεια δεν θα μείνει αμέτοχη και θα συνεισφέρει οικονομικά. «Θα είναι γενναία η οικονομική ενίσχυση της Περιφέρειας» τόνισε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ενώ η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα υπογράμμισε ότι ο Πανσερραϊκός θα παίζει και φέτος στην έδρα του και θα γίνει ότι είναι δυνατόν για να διασφαλιστεί αυτό.

Από πλευράς παικτών ήταν παρόντες στην βράβευση οι ΔεληγιαννίδηςΠαπαβασιλείου, ΟικονόμουΜασκανάκηςΜαυρόπουλοςΠαπαδημητρίου, όπως και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19. Επίσης ήταν παρόντες ο Διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Αναστασιάδης και ο Συντονιστής του προγράμματος ανάπτυξης Σάββας Κωφίδης.

Ξεχωριστή βράβευση υπήρχε και για τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει ο ίδιος το παρών, αλλά χειροκροτήθηκε από την αίθουσα για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο τέλος οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες, με τον Λεοντόκαρδο να κλέβει την παράσταση.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: