Την ανανέωση της θητείας του το «τιμόνι» ηγεσίας της Π.Ε. Σερρών εξασφάλισε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οποίος ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι ανανεωμένο σε πρόσωπα συγκριτικά με την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας σε ποσοστό 45%, ενώ η συμμετοχή των γυναικών είναι άνω του 50% των εκλεγμένων γυναικών Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

“Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελείται από πρόσωπα ικανά, έμπειρα, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, με αναγνωρισμένη διαδρομή και προσφορά στην κοινωνία όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και ευρύτερα. Είναι ένα διοικητικό σχήμα, που είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τους συμπολίτες μας τον προηγούμενο Οκτώβριο, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Οι Αντιπεριφερειάρχες και Τομεάρχες έχουν ένα καθήκον: Με το έργο τους να κάνουν πράξη το σχέδιό μας και το όραμά μας για τη Μακεδονία του 2030. Να κάνουν πράξη την σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ανακοινώνοντας τηνσύνθεση της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι ανανεωμένο σε πρόσωπα συγκριτικά με την προηγμένη διοίκηση της Περιφέρειας σε ποσοστό 45%, ενώ η συμμετοχή των γυναικών είναι άνω του 50% των εκλεγμένων γυναικών Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: