kapoutzidis_provoliΗ διαφημιστική καμπάνια, για την τουριστική προβολή του  νομού μας , στην περίοδο του Φθινοπώρου και μετά, η οποία περιλαμβάνει ΤV,  Ρ/Φ, έντυπες καταχωρήσεις, έκδοση εντύπου για το νεανικό κοινό, έκθεση τουρισμού Philoxenia κ.λ.π., θα γίνει με ευρηματικό τρόπο, στον οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο γνωστός Σερραίος καλλιτέχνης Γεώργιος Καπουτζίδης.
Τα γυρίσματα και  οι φωτογραφίσεις  που θα πραγματοποιηθούν στα σπουδαιότερα αξιοθέατα του  νομού (Λ. Κερκίνη-Σπήλαιο Αλιστράτης-Ρούπελ-Φαράγγι Αγγίτη-Ιαματικά Λουτρά –Λαϊλιάς –Ι. Μονή Τ. Προδρόμου –Αρχαία Αμφίπολη –Αυτοκινητοδρόμιο κ.λ.π.), θα ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν επί 3ήμερο.

Τον κ. Καπουτζίδη θα συνοδεύει επιτελείο τεχνικών, οπερατέρ, φωτογράφος κ.λ.π. και θα πρέπει λόγω του σύντομου χρόνου των γυρισμάτων (3 μέρες), να καθορισθούν εκ των  προτέρων με ακρίβεια τα σημεία, ο τρόπος, τα σκηνικά τα πλάνα για κάθε τοποθεσία, ώστε αφενός να κερδηθεί χρόνος, αφετέρου να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με βάση όλο το παραπάνω σκεπτικό είναι αυτονόητο ότι απαιτείται για κάθε ένα από τους προαναφερόμενους πόλους τουριστικής έλξης, η συνδρομή του κατάλληλου ανθρώπου, που θα υποδείξει τα σημεία για τη λήψη των «πλάνων» και των φωτογραφιών.
Είναι ακόμη αυτονόητη  η ανάγκη ενός συντονισμού μεταξύ όλων, ενός χρονοδιαγράμματος και μιας πλήρους ετοιμότητας για την ημέρα και ώρα που θα προκριθούν και ορισθούν.

Στο πνεύμα όλων των  παραπάνω, έχουν κληθεί σε σύσκεψη  την Τετάρτη 2/9/09 και ώρα 12.οο στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΝΑ Σερρών, οι αρμόδιοι εκπρόσωποι όλων των προαναφερθέντων πόλων τουριστικής έλξης του νομού, όπου με την παρουσία του αρμόδιου Αντινομάρχη, του Γενικού Γραμματέα της Νομαρχίας και του Προϊστάμενου Τουρισμού, θα καθορισθούν οι λεπτομέρειες του συντονισμού και της ετοιμότητας όλων μας, η ημέρα και η ώρα που ο καθένας, στον τομέα της αρμοδιότητάς του, θα είναι απαραίτητος να παράσχει τη συνδρομή του στο επιτελείο των γυρισμάτων.

Ο αρμόδιος Αντ/ρχης Παύλος  Καρυπίδης


Διαβάστε επίσης: