Προβληματική χαρακτήρισε τη θέση των διοδίων στο Λαγκαδά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μεταφέροντας και τη δική του προσωπική εμπειρία κατά την άφιξη του σήμερα το μεσημέρι στο Σιδηρόκαστρο.

«Είναι όντως προβληματικό. Το είδα και σήμερα ερχόμενος εδώ. Η καθυστέρηση που είχα οφείλεται στα διόδια και αυτό γιατί υπάρχει μια τεράστια ουρά η οποία φτάνει μέχρι τον κύριο άξονα της Εγνατίας. Δημιουργεί προβλήματα. Η θέση του είναι προβληματική και ως περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους και θα τους επισημάνουμε την ανάγκη να μελετηθεί ενδεχομένως η μεταφορά των διοδίων. Βλέπουν και εκείνοι ότι είναι προφανώς προβληματική η θέση τους. Εμείς είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο την ανάγκη να μελετηθεί ένας τρόπος, να μην υπάρχουν διόδια πολλά στην Εγνατία, τα οποία αυξάνουν το κόστος των μετακινήσεων, αλλά και όπου κι αν επέλεγαν οι αρμόδιοι να τοποθετήσουν  να μην δημιουργούνταν προβλήματα στην κυκλοφορία. Είναι προφανές ότι οι αρμόδιοι εδώ έκαναν κάποια αστοχία στη μελέτη του συγκεκριμένου σημείου. Εμείς θα επικοινωνήσουμε εκ νέου και επισήμως, προκειμένου να τους ενημερώσουμε, πιστεύω ότι το γνωρίζουν, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο σημείο αυτό» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 358 επισκέπτες