Aπό τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες, ξεκίνησε, σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, την περιοδεία του ανά τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΠΚΜ Αγγελος Χαριστέας.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τον υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, παρουσία της τομεάρχη Πολιτισμού Κατερίνας Περιστέρη, του Προέδρου της ΑΝΕΣΕΡ και περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Καρυπίδη, του Περιφερειακού Συμβούλου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανασίου Μαλλιαρά και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΚΜ κ. Απόστολου Πλεξίδα.
Όπως επεσήμανε ο Αγγελος Χαριστέας, ξεκίνησε ήδη η ψηφιακή αναβάθμιση όλου του εξοπλισμού υπολογιστών και του δικτύου της Π.Ε. Σερρών και έγινε η προμήθεια 170 υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να αναβαθμιστεί το υλικό –λογισμικό εργασίας των υπηρεσιών στην ψηφιακή διακίνηση εγγράφων, ψηφιακά υπογεγραμμένων, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και κατ΄ επέκταση την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ακολούθησε συνάντηση εργασίας με την προϊσταμένη και το προσωπικό του τμήματος Διαφάνειας και Υποστήριξης Συστημάτων της Π.Ε. Σερρών.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: