Σύσκεψη όλων των υπηρεσιών που διενεργούν ελέγχους για τον περιορισμό της πανδημίας covid-19, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Η εν λόγω σύσκεψη αποτελεί την πρώτη μιας σειράς συσκέψεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητή της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας Άγγελου Μπίνη, με απώτερο στόχο τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών που διενεργούν ελέγχους.

Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπυρόπουλος και συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Δινάκης, εκπρόσωποι της Ενιαίας Αρχής Διαφάνειας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, των Διευθύνσεων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Σερρών, του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Σερρών και της Δημοτικής Αστυνομίας
Ο Αντιπεριφερειάρχης, σε ρόλο συντονιστή, λαμβάνοντας υπόψη την κρισιμότητα της κατάστασης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την καθοδική πορεία των κρουσμάτων που παρατηρήθηκε την εβδομάδα που προηγήθηκε και την μείωση των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Σερρών.

Ακολούθησε αλληλοενημέρωση για τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, όσον αφορά τον προγραμματισμό και τον συντονισμό τους, η ηλεκτρονική πλατφόρμα cloud, στην οποία έχουν πρόσβαση οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες και παρακολουθείται από την Ενιαία Αρχή Διαφάνειας.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: