Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση και επισκευή του κτιρίου του Διοικητηρίου της Π.Ε. Σερρών» προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Το έργο συνολικού πρϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ έτους 2018, ενώ ανάδοχος υλοποίησης του έργου αναδείχθηκε από τον σχετικό διαγωνισμό η εταιρεία «Κουντουράς Μηχανικοί-Κ.Κουντουράς και ΣΙΑ Ε.Ε.».

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες και αφορά σε εργασίες στις εξωτερικές όψεις του κτιρίου, καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του, όσον αφορά οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, οι οποίες θα γίνονται όπου κρίνεται απαραίτητο να γίνουν επεμβάσεις.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κουντουράς διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο κτίριο του Διοικητηρίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:

  • Σύσκεψη στην Π.Ε Σερρών για το παρεμπόριο Ευρεία σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην αίθουσα «Κων...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 218 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200