Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.  η ενημερωτική  εκδήλωση στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, με θέμα: ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΕΡΓΩΝ (ΠΡΑΞΕΩΝ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2, ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ   ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΣΕΡΡΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας.  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κος  Αθανάσιος Μασλαρινός, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών ΑΑΕ ΟΤΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών  κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κος Χρήστος Μέγκλας, ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών.
Από την Ομάδα Τοπικής Δράσης της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ έγινε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων του τοπικού προγράμματος. Ειδικότερα ο κος Ιωάννης Καλογερούδης, παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα LEADER/CLLD για το νομό Σερρών, ενώ η συντονίστρια του τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών κα Ελένη Τριανταφύλλου παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του προγράμματος. Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ κος Δημητριος Καριπίδης αναφέρθηκε στις επόμενες ενέργειες δημοσιοποίησης του προγράμματος. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και απορίες από τους παραβρισκόμενους.
Η εκδήλωση περιλάμβανε κέτερινγκ που οργανώθηκε από το τμήμα μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ Σερρών. 

Διαβάστε επίσης:

  • 15 εκ. ευρώ για υποδομές στην Π.Ε. Σερρών «Μποναμά» ύψους 15.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δρομολόγησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για έργα υποδομής στην Περιφερειακή Ενότητα...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 400 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200