Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.  η ενημερωτική  εκδήλωση στην Αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών, με θέμα: ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ  ΕΡΓΩΝ (ΠΡΑΞΕΩΝ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 19, ΥΠΟΜΕΤΡΟΥ 19.2, ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ   ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER Ν. ΣΕΡΡΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας.  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κος  Αθανάσιος Μασλαρινός, ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών ΑΑΕ ΟΤΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών  κος Ιωάννης Μωυσιάδης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κος Χρήστος Μέγκλας, ως μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών.
Από την Ομάδα Τοπικής Δράσης της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ έγινε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων του τοπικού προγράμματος. Ειδικότερα ο κος Ιωάννης Καλογερούδης, παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα LEADER/CLLD για το νομό Σερρών, ενώ η συντονίστρια του τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Σερρών κα Ελένη Τριανταφύλλου παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του προγράμματος. Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ ΑΑΕ ΟΤΑ κος Δημητριος Καριπίδης αναφέρθηκε στις επόμενες ενέργειες δημοσιοποίησης του προγράμματος. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και απορίες από τους παραβρισκόμενους.
Η εκδήλωση περιλάμβανε κέτερινγκ που οργανώθηκε από το τμήμα μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ Σερρών. 

Διαβάστε επίσης:

  • Καθαροί όλοι οι δρόμοι του νομού Σερρών Άμεση ήταν η ανταπόκριση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή μας. Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι ο...
  • Απαγόρευση αλιείας στη λίμνη Κερκίνη Με απόφαση της ΠΕ Σερρών ανακοιώνεται: Απαγορεύεται η ενάσκηση της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών, με κάθε μέ...