Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στις Σέρρες προκειμένου να συναντήσει, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, το Σωματείο Εστιατόρων Νόμου Σερρών, με τον Προέδρο και τα μέλη του οποίου, αφενός συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τους και τις κατάλληλες λύσεις σ’ αυτά, αφετέρου αναπτύχθηκαν προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της Περ. Ενοτ. Σερρών.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε το Γ. Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε τόσο από τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Νοσοκομειακών Ιατρών, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομειακό ίδρυμα της Π.Ε. Σερρών και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού του.
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του ΔΣΣ, όχι μόνο για το μείζον ζήτημα των κτιριακών υποδομών, αλλά και το σύνολο των δυσκολιών της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

  • Σύσκεψη στην Π.Ε Σερρών για το παρεμπόριο Ευρεία σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το πρωί στην αίθουσα «Κων...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 359 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200