Ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στις Σέρρες προκειμένου να συναντήσει, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης του, το Σωματείο Εστιατόρων Νόμου Σερρών, με τον Προέδρο και τα μέλη του οποίου, αφενός συζήτησαν τα προβλήματα του κλάδου τους και τις κατάλληλες λύσεις σ’ αυτά, αφετέρου αναπτύχθηκαν προτάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της Περ. Ενοτ. Σερρών.

Στην συνέχεια, επισκέφτηκε το Γ. Νοσοκομείο Σερρών και ενημερώθηκε τόσο από τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Νοσοκομειακών Ιατρών, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομειακό ίδρυμα της Π.Ε. Σερρών και τις συνθήκες εργασίας του προσωπικού του.
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών προκειμένου να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του ΔΣΣ, όχι μόνο για το μείζον ζήτημα των κτιριακών υποδομών, αλλά και το σύνολο των δυσκολιών της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

  • Έκτακτο δελτίο καύσωνα στην Π.Ε. Σερρών Οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 325 επισκέπτες