Ταχύτατα προχώρησε η αποκατάσταση στον περίβολο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη Σερρών, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του Ιουνίου, δήλωσε από τις Σέρρες ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας συμπληρώνοντας πως μένει να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση στα χώματα πάνω στον Τύμβο που έχουν σημειωθεί κάπιες ζημιές, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει γίνει καμία ζημιά στο μνημείο, μέσα και πέριξ αυτού.

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Σερρών – Καβάλας, στα πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Σερρών για τα έτη 2020, 2021, 2022», προϋπολογισμού 3.320.000,00€.

Δραματική είναι η μείωση του πληθυσμού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού κατοικιών 2021, που παρουσίασε η Ελληνική Στατιστική.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, μιλώντας στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκε στις εργασίες για τον καθαρισμό των χειμάρρων, ένας εκ των οποίων είναι και αυτός των Αγίων Αναργύρων.

Σύμβαση με θέμα «Κατασκευή γέφυραςκάτω ρου ποταμού Στρυμόνα» μεταξύ των οικισμών Μαυροθάλασσας και Μύρκινου, υπεγράφη την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, παρουσία του τέως Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Μωυσιάδη και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Τους Σερραίους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και διαπρέπουν ακόμη και τώρα στο εξωτερικό θα βραβεύσει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνεται προς τιμήν τους, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Σύμβαση με τίτλο «Επεμβάσεις καθαρισμού χειμάρρων Ευκαρπίας και Εζόβης σε επιλεγμένα κρίσιμα τμήματά τους», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας.

Σε πλήρη ετοιμότητα για τις επόμενες εκλογές δηλώνει πως είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος θα είναι όπως ξεκαθάρισε εκ νέου υποψήφιος για την διεκδίκηση της περιφέρειας. Βέβαια διευκρίνισε πως ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για εκλογές καθώς υπάρχουν ακόμη ενάμισης χρόνος έως τις εκλογές και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα έργα και όχι στις εκλογές.

Επίσκεψη στο νομό Σερρών και συγκεκριμένα σε έργα και δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους Δήμους Σερρών και Εμμανουήλ Παππά, πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.