Τους έντεκα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην Π.Ε. Σερρών παρουσίασε από τις Σέρρες ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Τους 154 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του «Αλληλεγγύη», με την οποία θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του Οκτωβρίου, παρουσίασε σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις Σέρρες η άσκηση με την ονομασία «Διά Πυρός 2023» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού σώματος.

«Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Σέρρες στην Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας» είπε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» στο Επιμελητήριο Σερρών με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», που αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών.

Σύμβαση με θέμα «Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και εξοπλισμός ασφαλείας επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Σερρών», υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2022, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του αναδόχου εργολάβου, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στο Διοικητήριο.

Έργο πνοής για το Σιδηρόκαστρο αναμένεται ν’ αποτελέσει η αναβάθμιση – επέκταση του Διυλιστηρίου Σιδηροκάστρου, προϋπολογισμού 2.594.900 ευρώ, η Προγραμματική Σύμβαση σύμβαση του έργου υπεγράφη μεταξύ ΔΕΥΑΣΙ – ΑΝΕΣΕΡ.

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο δήμαρχος Σερρών Αλ. Χρυσάφης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ, Αθαν. Μαλλιαράς.

Λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο του κτιρίου στην περιοχή Ομονοίας, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σερρών.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 491 επισκέπτες