Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη γαλακτοβιομηχανία “Κορυφή” που βρίσκεται στις Σέρρες, η ιστορία της οποίας ξεκίνησε το 1930.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τον πρωτογενή τομέα με μία σειρά από μέτρα όπως είναι: η διασφάλιση της ποιότητας του εμβληματικού εθνικού προϊόντος, της φέτας και η προστασία της έναντι διεκδικήσεων άλλων χωρών, αλλά και η εξασφάλιση ότι η πραγματική φέτα θα παίρνει επιτέλους την τιμή που της αξίζει, έτσι ώστε οι κτηνοτρόφοι που τροφοδοτούν την εν λόγω μονάδα με 15 τόνους γάλα την ημέρα να γνωρίζουν ότι μπορούν και αυτοί να πάρουν μία αξιοπρεπή τιμή η οποία θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη δουλειά την οποία κάνουν.

Χαρακτήρισε την “Κορυφή” δυναμική και εξαγωγική επιχείρηση λέγοντας ότι τα προϊόντα της κατακτούν αγορές του εξωτερικού.
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση και τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στο μέτρο που επιτρέπει ο κρατικός προϋπολογισμός, ώστε να μπορέσουν να την αντιμετωπίσουν.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «ΚΟΡΥΦΗ» δραστηριοποιείται στον κλάδο χονδρικής πώλησης και το 60% της δραστηριότητάς της αφορά αποκλειστικά τις εξαγωγές.

Η ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας “Κορυφή”:

Η διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας μας ευχαριστούν τον πρωθυπουργό που μας τίμησε με την παρουσία του στις εγκαταστάσεις μας και είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν τον κλάδο της γαλακτοκομίας και κτηνοτροφίας της χώρας μας.

serreslife

Διαβάστε επίσης: