Οι 43 προτάσεις που επιλέχθηκαν προκειμένου να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του έργου «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας και Θράκης συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ, παρουσιάστηκαν προχθές το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση.

Μεταξύ των προτάσεων που χρηματοδοτούνται (περίπου με 5.000€) και τέσσερεις από τις Σέρρες η πρώτη από τον ΣΟΦΨΥ (Σύλλογο Οικογενειών/Φροντ. & Φίλων για Ψυχική Υγεία Νόσο Alzheimer και Συγγενείς διαταραχές), η δεύτερη από το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών ΚΕΘΙΣ, η τρίτη από την UNESCO και η τέταρτη από τους “Γιορτή Τέχνης Φίλων της ΕΡΤ Σερρών”.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΜΑΘ με την αρωγή της γενικής γραμματείας Νέας Γενιάς και αφορά στους τομείς της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας του περιβάλλοντος, την πολιτιστική δημιουργία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες νεανικής δικτύωσης.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος στην πρόσκληση που βγήκε από το ΥΜΑΘ για χρηματοδότηση, από πολλές οργανώσεις νεολαίας στη Μακεδονία και στη Θράκη και αυτό δείχνει ότι έχουνε ιδέες οι νέοι άνθρωποι, έχουνε όρεξη για να τις πραγματοποιήσουμε και απλά χρειάζονται τα μέσα και τους τρόπους για να τις κάνουμε πράξη...

Πηγή: Εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 257 επισκέπτες

antallaktikaonline 300x200