Σχετικά με πρόσφατη όλως αναληθή και συκοφαντική δημοσίευση στο χώρο του διαδικτύου με την οποία η εταιρεία μας κατηγορήθηκε πως προμήθευσε φορέα του ελληνικού Δημοσίου ένεκα της εποπτείας της Αναθέτουσας Αρχής από Πολιτικό Πρόσωπο, και προς αποκατάσταση της αλήθειας επαγόμαστε τα κάτωθι:

Στην παραδοχή ότι πολλοί συνάδελφοί του δεν θα καταφέρουν μετά και το δεύτερο lockdown να ανοίξουν και πάλι την επιχείρηση τους προχώρησε ο πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Σερρών κύριος Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Δείτε την απάντηση της εταιρείας ΦΑΕΘΩΝ για το άρθρο σχετικά με την ανάκληση παρτίδας ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ 45γρ ΚΤΨ που είχε δημοσιευθεί εδώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες σχετικά με τη λειτουργία του εργοστασίου Σερρών της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει γνωστό εάν θα απορροφήσει την φετινή παραγωγή των τευτλοπαραγωγών της Βορείου Ελλάδος.

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το επενδυτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), ύψους 270 εκατ. ευρώ για την επόμενη πενταετία, μετά την έγκριση του Προγράμματος Ανάπτυξης 2020-2024 από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Το έντονο ενδιαφέρον του για την κατάσταση στους μεθοριακούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας και τα ζητήματα που σχετίζονται με το άνοιγμα τον συνόρων, εξέφρασε, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 404 επισκέπτες