viasmos12χρονη από τις Σέρρες έπεσε θύμα βιασμού από αγνώστους στην παραλία Οφρυνίου  Καβάλας. Το περιστατικό συνέβη  πρωινές ώρες  της Τετάρτης 17 Αυγούστου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν άγνωστο, ο οποίος  παραπλάνησε το ανήλικο κορίτσι λέγοντας του ότι του ζήτησαν οι γονείς του να το μεταφέρει σε αυτούς.
Η ανήλικη σύμφωνα με πληροφορίες πήγε να αγοράσει κάτι για τους γονείς της προς τα καταστήματα της παραλιακής αγοράς της περιοχής. Ο άγνωστος δράστης κατάφερε και έπεισε την ανήλικη να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου και προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η μικρή θα πρέπει να μπήκε στο στόχαστρο του δράστη , όπως και άλλα ανήλικα της περιοχής  καθώς σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο άγνωστος δράστης πραγματοποιούσε επισκέψεις στην περιοχή  και πως και στο παρελθόν επιχείρησε με άλλα ανυποψίαστα παιδιά,  κάτι ανάλογο, εκείνα κατάλαβαν τις ύποπτες προθέσεις του  και ενημέρωσαν τους συγγενείς τους.  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φημολογείται πως πρόκειται  για κάποιον που οδηγά με χαμηλή ταχύτητα μέσα στο χωριό ακόμα και τις πρωινές ώρες ψάχνοντας για θύματα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη . Ωστόσο οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί συμβουλεύοντας κατάλληλα τα παιδιά τους προκειμένου να είναι πιο προσεκτικά.

Διαβάστε επίσης: