Τραγικό τροχαίο στις 6.30 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/06/2021) στην Παλιά Επαρχιακή Οδό Σερρών Καβάλας στη διασταύρωση Ν.Μπάφρας – Κρινίδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για παράνομη μεταφορά μεταναστών όπου από την ανατροπή του οχήματος που επέβαιναν, ανασύρθηκε νεκρός ένας άντρας, ενώ ακόμη ένας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Σερρών. Πέντε άτομα διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Σερρών, εκ των οποίων ο ένας πολυτραυματίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 9 συνολικά επιβαίνοντες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την Παρασκευή (4 Ιουνίου 2021) και ώρα 06.30 περίπου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών - Καβάλας στο ύψος του οικισμού Κρηνίδα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε άγνωστο άτομο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο αλλοδαπών ανδρών και τον τραυματισμό 6 αλλοδαπών ανδρών, που επέβαιναν στο όχημα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται, μετέφερε τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

*Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης: